Honda Houten

Auto Voskuilen in Honda geeft zekerheid bij elke Honda

Bent u een liefhebber van het merk Honda, dan moet u zeker eens in onze showroom in Houten komen kijken. Hier staan ruim honderd occasions die wachten op een nieuwe eigenaar. Deze occasions zijn zonder uitzondering jonge modellen waarin meestal slechts door een eigenaar in is gereden. Wij garanderen bij elke Honda een actuele en accurate onderhoudsgeschiedenis zodat u bij ons in Houten altijd weet waar u aan toe bent.

contact auto voskuilencontact auto voskuilen onderhoud auto

Laagste prijs voor uw Honda vindt u in Houten

Wat zijn de voordelen van het kopen of leasen van een Honda bij Auto Voskuilen in Houten? U profiteert bij ons van de laagste prijs voor een auto met een gegarandeerde kilometerstand.  Bij ons krijgt u bovag garantie en een goede aflevering van de auto zodat u niet voor onverwachtte kosten komt te staan. Natuurlijk wordt uw Honda blinkend afgeleverd.

Ook de APK is goed geregeld voor alle Honda modellen in Houten

Er zijn nog meer voordelen als u een Honda bij Auto Voskuilen in Houten aanschaft. Voskuilen beschikt over de meest moderne apparatuur om uw Honda te onderhouden. Uitlijnen, Distributieriem vervangen van alle markten thuis. Kortom, redenen te over om bij uw zoektocht naar een mooi Honda even langs te gaan in Houten, de koffie staat klaar!

Gratis APK bij uw grote beurt*

*exclusief afmeldkosten en 4-gas meting/ roetmeting

Nieuws

Nieuwsbrief downloaden
(nieuws maart. 2015)


Vacatures:

Full time medewerker werkplaatsreceptie Profile. Profiel: enthousiast, communicatief, computernerd, administratie is je ding. Minimaal havo nivo ervaring in werkplaats vereist.

Werkplaatsreceptionist Auto Voskuilen voor di-wo avond van 17.00-19.00 en zaterdag een halve dag. Leeftijd vanaf 17 jaar minimaal havo nivo. Ervaring is niet vereist.

Leerling monteur voor de Profile werkplaats. Werkend leren icm een ROC opleiding.

Info of solliciteren? Mail een berichtje naar info@autovoskuilen.nl  tav Ernestine Voskuilen


Nu in de App-store voor uw gemak! Uitleg van plotseling oplichtende lampjes, storingen en schade melden zonder gedoe! Zoek in de appstore android of iphone onder voskuilen en download gratis!

App Auto Voskuilen

Download gratis onze handige App!

ios

android

Nieuwste occasions Bekijk alle occasions

Auto Voskuilen
Lange schaft 24
3991 AP Houten
030 - 6362090
info@autovoskuilen.nl
 

Openingstijden:

ma/di/wo/do 08:00 - 19:00
vr  08.00 - 17.00
za 10.00 - 17.00

rdw gecertificeerd bovag gecertificeerd erkend duurzaam gecertificeerd