Kom naar Auto Voskuilen voor apk in de buurt van IJsselstein

De jaarlijkse apk is een aangelegenheid waarbij we onze klanten uit IJsselstein graag nauw betrekken. Veel mensen zien namelijk met angst en beven op tegen het grondige onderzoek waaraan hun auto onderworpen wordt. Wat gaat het kosten en hoe lang ben ik mijn auto kwijt voordat hij weer gerepareerd is? Bij Auto Voskuilen nemen we u alle zorg uit handen. Voordat we tot reparatie overgaan overleggen we eerst met u. En onderdelen vervangen doen we ook niet zomaar. Voor vragen over de apk kunt u ons altijd bellen of bezoek onze garage vanuit IJsselstein.

Apk ook voor leaseauto’s in IJsselstein

Ook uw lease auto is bij Auto Voskuilen van harte welkom voor een apk, vele klanten uit IJsselstein gingen u hierin al voor. We zijn een gecertificeerd Lease Onderhoudsbedrijf. Dit betekent dat we net als de dealer een direct lijntje hebben met uw leasemaatschappij. Dat werkt prettig en flexibel.  Ook zijn wij gespecialiseerd in airco reparatie en –onderhoud. Een apk kunnen wij niet leuker voor u maken, wel makkelijker en dus de moeite waard om er even vanuit IJsselstein voor langs te komen.

VakgarageVoskuilen_Toppa-12 (Gemiddeld)
VakgarageVoskuilen_Toppa-4 (Gemiddeld)

Onze apk service is de beste van IJsselstein en omgeving

Onze service waarmee u te maken krijgt als u voor de apk bij ons langskomt, gaat een stukje verder dan bij de meest autobedrijven in IJsselstein en omgeving. Dat vindt u bijvoorbeeld terug in onze openingstijden. Als enige autobedrijf in de regio kunt u uw auto tot 19.00 ’s avonds halen en brengen in geval van reparatie, onderhoud of apk, dus ook vanuit IJsselstein bent u ’s avonds van harte welkom!

En APK is gratis i.c.m. een grote onderhoudsbeurt*

*Exclusief afmeldkosten en 4-gas of roetmeting. Tevens gratis APK geldig i.c.m. de Voskuilen voordeelpas.