APK keuring zaterdag bij Voskuilen auto

Indien u de topconditie van uw voertuig wilt behouden, bent u bij Auto Voskuilen aan het juiste adres. Zo bent u iedere zaterdag welkom om uw voertuig APK te laten keuren in combinatie met een onderhoudsbeurt. Bij ons staat veiligheid te allen tijden voorop. Daarom hebben wij APK op zaterdag in combinatie met een onderhoudsbeurt in het leven geroepen. Om uw veiligheid te kunnen waarborgen, werken wij in een zeer moderne omgeving met de meest actuele apparatuur om uw voertuig te kunnen onderhouden. Daarnaast zullen onze medewerkers u graag voorzien van een uitgebreide uitleg over welke werkzaamheden nodig zijn om weer veilig deel te kunnen nemen aan het verkeer. Met onze APK op zaterdag staan we dus volledig voor u klaar!

De uitgangspunten van APK auto zaterdag

Auto Voskuilen is een gecertificeerd lease onderhoudsbedrijf. Wij hechten dan ook veel waarde aan een goede service. Om u een hoogstaande service te bieden, nemen wij een aantal belangrijke uitgangspunten in acht. Zo zorgen wij dat u vervangend vervoer tot uw beschikking heeft wanneer wij uw auto weer tip top in orde maken . Daarnaast zullen wij altijd vooraf de kosten en reparaties overleggen, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Tot slot zorgen wij dat alle vervangen onderdelen worden bewaard. Uiteraard zullen deze uitgangspunten tijdens de APK auto zaterdag worden nagestreefd.

apk zaterdag
apk

Kom langs op de APK keuring zaterdag

Wilt u met een veilig gevoel deel kunnen nemen aan het verkeer? Wacht dan niet langer en laat uw voertuig deze zaterdag nog keuren bij Auto Voskuilen, Specialist in APK, onderhoud en reparatie!

NB: De week volgend op de keuring zult u nog wel een keer langs moeten komen, zodat we melding kunnen maken bij de RDW. Dit zou bijvoorbeeld gelijk op maandag of dinsdag al kunnen. In de meeste gevallen gaat dit vrij snel en kunt u er gewoon op wachten.

Neem contact met ons op

Ga direct naar onze occasions

Alles over onderhoud