APK zaterdag Houten

De reguliere APK is een steeds terugkerend fenomeen voor zowel particuliere als zakelijke rijders. Maar vooral als u uw auto voor uw werk gebruikt is het vaak lastig om de APK in te plannen. Als u van maandag tot en met vrijdag van uw auto gebruik maakt dan kunt u deze eigenlijk geen dag missen. Een leenauto kan uitkomst bieden, maar niet als u met een bedrijfsauto rijdt waarin u ook uw spullen zoals goederen en gereedschap vervoert dan is het natuurlijk geen doen om dit allemaal in een leenauto over te laden. Dan is het een uitkomst om gebruik te maken van APK zaterdag Houten. Uw auto wordt dan dezelfde dag nog gekeurd en u kunt hem aan het eind van de dag weer ophalen, zodat u maandag gewoon weer aan de slag kunt.

De APK zaterdag Houten biedt uitkomst voor zakelijke rijders

Iedereen heeft het tegenwoordig druk. Zeker als u uw auto iedere dag nodig heeft voor uw werk is het soms lastig om tijd vrij te maken voor de APK. Maar deze is wel verplicht, als de datum verstrijkt en u wordt staande gehouden door de politie zal u dit een forse boete opleveren. Maak daarom gebruik van de speciale service van garage Voskuilen in Houten. Wij hebben de speciale APK zaterdag Houten. Vooral bedoeld voor ondernemers en zakelijk rijders voor wie het erg lastig is om hun auto op een doordeweekse dag te moeten missen.

Auto service
apk

Maak nu een afspraak voor uw volgende APK keuring

Heeft uw auto binnenkort zijn periodieke keuring nodig, maak dan vandaag nog een afspraak voor de APK. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 030 – 63 62 090. Een afspraak maken via de e-mail kan ook, stuur dan een bericht naar info@autovoskuilen.nl. Wij plannen uw APK graag voor u in.

Neem contact met ons op

Ga direct naar onze occasions

Alles over onderhoud