Auto huren in Houten

Wanneer je tijdelijk een auto nodig hebt, kan huren een handige oplossing zijn. Je beschikt dan over een moderne en goed onderhouden auto, voor een vaste prijs per dag. Zo hoef je geen auto aan te schaffen en kun je toch makkelijk van a naar b komen, bijvoorbeeld wanneer je wat spullen wilt verhuizen of als je een dagje weg wil. Auto huren in Houten doe je bij Auto Voskuilen. Wij zijn een erkend BOVAG autobedrijf waar je onder andere terecht kan voor een mooie occasion, maar ook voor al je onderhoud en APK-keuringen. Daarnaast bieden wij bandenservice en opslag aan.

Fiat of Citroën huren in Houten

Ook voor het huren van een auto ben je bij Auto Voskuilen aan het juiste adres. Wij bieden twee modellen aan, namelijk de Fiat 500 en de Citroën C3. De Fiat 500 is voorzien van parkeersensoren en staat bekend als een zuinige auto. De Citroën C3 biedt veel binnenruimte en plek voor je bagage, evenals een goed zicht rondom door het grote glasoppervlak. Je huurt bij ons al een auto vanaf €27,- per dag, inclusief 100 vrije kilometers per dag.

auto huren service

Goedkoop een auto huren in Houten

Wil je meer weten of wil je een prijsberekening ontvangen voor het huren van een auto bij ons? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 030-6362090 of door een mail te sturen naar info@voskuilen.nl. Uiteraard ben je ook welkom in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt ons vinden aan de Lange Schaft 24 in Houten. Wij helpen je graag op weg.

Neem contact met ons op

Ga direct naar onze occasions

Alles over onderhoud