Autoverhuur in Houten bij Auto Voskuilen

Heeft u snel een auto nodig? Auto Voskuilen biedt u twee verschillende modellen huurauto’s aan, tegen betaalbare tarieven. Kies bijvoorbeeld voor de Fiat 500, welke bekendstaat als een zeer betrouwbare auto. Dit is daarbij een uiterst lichte en zuinige wagen, die makkelijk in te parkeren is met behulp van de geïntegreerde parkeersensoren! Een alternatief voor de Fiat 500 is de ruime Citroen C3, die goed zicht biedt en een gevoel van vrijheid geeft door het grote glasoppervlak van de voorruit. Dit compacte model heeft een grote binnenruimte zodat er genoeg plek is voor al uw bagage.

Auto huren bij onze autoverhuur in Houten: gemakkelijk en goedkoop

U huurt de Fiat 500 voor €27,- per dag. De Citroen C3 wordt voor €40,- per dag verhuurd. In beide gevallen profiteert u van 100 kostenvrije kilometers per dag. Mocht u een auto willen huren door een defect aan uw eigen auto, dan kunnen we deze voor u herstellen. Naast de autoverhuur in Houten kunt u bij ons terecht voor APK-keuringen en een uitgebreide bandenservice. Ook werken wij samen met Autototaalglas, waardoor ook beschadigingen aan ruiten hersteld kunnen worden.

Meer informatie over onze autoverhuur in Houten

Wilt u meer weten over onze autoverhuur in Houten? Of bent u benieuwd welke onderhoudswerkzaamheden we aan uw defecte auto kunnen uitvoeren? Neem in beide gevallen geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch en per mail te bereiken! Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom in onze showroom of garage. Hier geven we u graag advies over de mogelijkheden die u heeft, bij het herstel van uw kapotte auto. Ook kunnen we u een overzicht geven van de kosten die dit met zich mee zou brengen.

Neem contact met ons op

Ga direct naar onze occasions

Alles over onderhoud