Autoverhuur Houten

Heb je snel een auto nodig voor een korte periode of gedurende langere tijd? Dan zit je bij Auto Voskuilen altijd goed. Wij hebben twee verschillende types tegen betaalbare tarieven.

Kies bijvoorbeeld de Fiat 500. Dit is een lichte en zuinige wagen die makkelijk in te parkeren is met behulp van de nieuwe parkeersensoren. Of huur de ruime Citroen C3, die goed zicht biedt en een gevoel van vrijheid geeft door het grote glasoppervlak van de voorruit. Dit compacte model heeft een grote binnenruimte zodat er genoeg plek is voor al je bagage.

Auto huren bij Autoverhuur Houten: gemakkelijk en goedkoop

De Fiat 500 is beschikbaar voor €27,- per dag en de Citroen C3 voor €40,-. Dit is inclusief 100 vrije kilometers per dag. Auto Voskuilen kan ook helpen bij het onderhoud van je eigen auto. Naast autoverhuur kun je bij ons terecht voor APK-keuringen en een uitgebreide bandenservice. Wij hebben alle banden A-merken in ons assortiment en daarbij bieden wij ook ons huismerk ‘Interstate’-banden aan. Verder zijn wij gespecialisseerd in groot en klein onderhoud van je auto. Daarnaast houden wij ons bezig met de in- en verkoop van occassions.

bandenspanning
afspraak maken

Neem contact op

Heb je tijdelijk een auto nodig? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Voor informatie over autoverhuur zijn wij telefonisch te bereiken en per mail. Maar je kunt uiteraard ook bij ons langskomen. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 8:00 tot 19:00 uur. Op vrijdag zijn wij van 8:00 tot 17:00 uur geopend. Op zaterdag zijn de openingstijden van 10:00 tot 17:00 uur. Bellen kan op 030-6362090. Per mail zijn wij bereikbaar op mail@autovoskuilen.nl.

Neem contact met ons op

Ga direct naar onze occasions

Alles over onderhoud