Bakwagen huren Houten

U kunt een bakwagen huren in Houten wanneer u onvoldoende ruimte in de auto hebt om alle goederen te vervoeren die u van A naar B wilt brengen. Heeft u tweedehands meubels gekocht en wilt u deze met goed vervoer ophalen of kunt u wel wat extra ruimte gebruiken voor de verhuizing? Dan is het een goed idee om een bakwagen te huren in Houten. Wanneer u hier interesse in heeft, dan kunt u goed terecht bij Auto Voskuilen. Deze wagen kunt u rijden met uw gewone rijbewijs B. Wilt u bij ons een bakwagen huren in Houten? Brengt u dan gerust eens vrijblijvend een bezoek aan ons filiaal. U kunt ons vinden aan de Lange Schaft 24 in de plaats Houten.

Neem contact met ons op

Ga direct naar onze occasions

Alles over onderhoud

Een ruime bakwagen huren in Houten

U kunt bij ons een ruime bakwagen huren in Houten, zodat u veel extra ruimte heeft voor het vervoeren van hetgeen u van A naar B wilt vervoeren. De bakwagen beschikt over een electonische laadklep die het makkelijk maakt goederen in en uit te laden. Natuurlijk zorgen wij altijd voor goed onderhoud van de bakwagen die u kunt huren in Houten, zodat u er zeker van bent dat u kunt vertrouwen op de goede kwaliteit en betrouwbaarheid van de wagen. U kunt de bakwagen huren tegen een aantrekkelijke prijs, voor de duur die u wenst. Uiteraard kunnen wij de mogelijkheden vrijblijvend met u bespreken en stellen wij graag een offerte op.

bakwagen huren
auto service

Neem contact op

Wilt u een goede en ruime bakwagen huren in Houten? En heeft u rijbewijs B? Kom dan eens bij ons langs of neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt bellen naar 030 – 63 62 090 of mailen naar info@autovoskuilen.nl. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u wanneer u interesse heeft in het huren van onze bakwagen. Wij staan graag voor u klaar.