Bakwagen huren Houten

U kunt een bakwagen huren in Houten wanneer u onvoldoende ruimte in de auto hebt om alle goederen te vervoeren die u van A naar B wilt brengen. Heeft u tweedehands meubels gekocht en wilt u deze met goed vervoer ophalen of kunt u wel wat extra ruimte gebruiken voor de verhuizing? Dan is het een goed idee om een bakwagen te huren in Houten. Wanneer u hier interesse in heeft, dan kunt u goed terecht bij Auto Voskuilen. Deze wagen kunt u rijden met uw gewone rijbewijs B. Wilt u bij ons een bakwagen huren in Houten? Brengt u dan gerust eens vrijblijvend een bezoek aan ons filiaal. U kunt ons vinden aan de Lange Schaft 24 in de plaats Houten.

Een ruime bakwagen huren in Houten

U kunt bij ons een ruime bakwagen huren in Houten, zodat u veel extra ruimte heeft voor het vervoeren van hetgeen u van A naar B wilt vervoeren. De bakwagen beschikt over een electonische laadklep die het makkelijk maakt goederen in en uit te laden. Natuurlijk zorgen wij altijd voor goed onderhoud van de bakwagen die u kunt huren in Houten, zodat u er zeker van bent dat u kunt vertrouwen op de goede kwaliteit en betrouwbaarheid van de wagen. U kunt de bakwagen huren tegen een aantrekkelijke prijs, voor de duur die u wenst. Uiteraard kunnen wij de mogelijkheden vrijblijvend met u bespreken en stellen wij graag een offerte op.

bakwagen huren
auto service

Neem contact op

Wilt u een goede en ruime bakwagen huren in Houten? En heeft u rijbewijs B? Kom dan eens bij ons langs of neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt bellen naar 030 – 63 62 090 of mailen naar info@autovoskuilen.nl. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u wanneer u interesse heeft in het huren van onze bakwagen. Wij staan graag voor u klaar.

Neem contact met ons op

Ga direct naar onze occasions

Alles over onderhoud