Bedrijfswagen onderhoud zaterdag

Doordeweeks bent u als ondernemer afhankelijk van uw bedrijfswagen. Vaak is uw bedrijfswagen uitgerust met speciale equipment dat u niet kunt missen tijdens een werkdag. Op zaterdag zijn nog altijd veel bedrijven gesloten. Dit is dan ook een uitgelezen dag om onderhoud aan uw bedrijfswagen te laten plegen. Daarom bieden wij speciaal voor u de bedrijfswagen onderhoud zaterdag. Terwijl u geniet van uw welverdiende weekend gaan wij hard voor u aan de slag om uw bedrijfswagen weer tiptop in orde te krijgen, zodat u maandag weer aan de slag kunt gaan voor uw bedrijf.

Services tijdens de bedrijfswagen onderhoud zaterdag?

Naast reguliere onderhoud kunt u ook tijdens de bedrijfswagen onderhoud zaterdag terecht voor het klaar maken van uw bedrijfswagen voor de APK. Wij controleren aan de hand van een checklist of uw bedrijfswagen voldoet aan de eisen van de APK keuring. Indien nodig verrichten wij reparaties of vervangen onderdelen van uw bedrijfswagen, zodat u in één keer door de APK keuring komt. Daarnaast kunt u gebruikt maken van onze bandenwissel service. Wij wissel de zomerbanden van uw bedrijfswagen om voor winterbanden, zodat u veilig de weg op kunt in de wintermaanden. U brengt uw bedrijfswagen op zaterdag en wij zorgen ervoor dat u hem aan het einde van de dag weer rijklaar kunt ophalen. De bedrijfswagen onderhoud zaterdag is een ideale service voor de hedendaagse ondernemer.

Airco onderhoud
goede service en contact

Vraag vooraf een offerte aan voor uw bedrijfswagen onderhoud

U kunt vooraf een offerte aanvragen voor de gewenste werkzaamheden. Op onze website vindt u daarvoor een speciale button. U kunt hiermee direct online een offerte aanvragen. Wilt u liever eerst meer informatie over de bedrijfswagen onderhoud zaterdag? Bel ons gerust op telefoonnummer 030-6362090 of stuur ons een bericht op ons e-mailadres info@staging.autovoskuilen.nl.

Neem contact met ons op

Ga direct naar onze occasions

Alles over onderhoud