Bestelauto huren Utrecht

Een bestelauto huren in Utrecht voor een dag, een week of langere periode? Dan kunt u uitstekend terecht bij Auto Voskuilen. Wij bieden u niet alleen de mogelijkheid om uw eigen voertuig(en) bij ons te laten repareren, onderhouden en keuren, maar u kunt ook uitstekend bij ons een bestelauto huren nabij Utrecht. Wij zijn gevestigd aan de Lange Schaft 24 in Houten. Vanzelfsprekend kunt u onze locatie altijd eens vrijblijvend bezoeken wanneer u een bestelauto wilt huren nabij Utrecht. U kunt direct ons wagenpark voor de verhuur bekijken.

Een betrouwbare bestelauto huren in Utrecht

Als u een bestelauto wilt huren in Utrecht, dan spreekt het voor zich dat u wilt kunnen rekenen op de hoge betrouwbaarheid van het voertuig. Alle voertuigen die worden verhuurd worden door ons zelf onderhouden. Hierdoor zijn wij altijd optimaal op de hoogte van de staat van onze voertuigen. U kunt bij ons altijd een bestelauto huren nabij Utrecht die optimaal betrouwbaar en veilig is. Particulieren kunnen bij ons terecht voor bijvoorbeeld een wat ruimer voertuig om in te zetten tijdens de verhuizing, maar bedrijven kunnen ook zeker bij ons een betrouwbare bestelauto huren nabij Utrecht.

bestelwagen huren
goede service en contact

Neem contact op

Wilt u een bestelauto huren nabij Utrecht en bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Kom gerust eens langs in Houten. Natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie of advies. Bel dan naar 030 – 63 62 090 voor direct contact. Indien gewenst kunt u ook mailen naar mail@autovoskuilen.nl. Wij zijn u graag van dienst.

Neem contact met ons op

Ga direct naar onze occasions

Alles over onderhoud