Bestelbus huren Utrecht

Als u een bestelbus wilt huren in Utrecht kunt u goed terecht bij Auto Voskuilen. Wij bieden u een zeer complete service als ervaren autobedrijf in de provincie Utrecht. Binnen onze veelzijdige dienstverlening vindt u ook de mogelijkheid om een bestelbus te huren. In de provincie Utrecht behoren wij tot de autobedrijven met de meest complete dienstverlening. Wij nodigen u uit om eens nader kennis met ons te komen maken. Wij ontvangen u graag en kunnen u direct meer vertellen over wat ons bedrijf allemaal voor u kan betekenen. Natuurlijk kunt u ook direct een bestelbus huren in Utrecht, bijvoorbeeld voor een verhuizing of om een grotere lading veilig te vervoeren.

Een goede en ruime bestelbus huren in Utrecht

U kunt bij ons een betrouwbare bestelbus huren in Utrecht. Wij voeren zelf het onderhoud aan de voertuigen binnen ons wagenpark. Hierdoor hebben wij voortdurend de volledige controle over de kwaliteit en betrouwbaarheid. U kunt dan ook zeker zijn dat u bij ons een goede wagen huurt. Als u een bestelbus wilt huren in Utrecht, dan kunnen wij u vervoer aanbieden dat goed bij u past. Heeft u veel ruimte nodig? Dan kunnen wij u bijvoorbeeld een Fiat Ducato aanbieden.

bestelwagen huren

Neem contact op

U kunt bij Auto Voskuilen een bestelbus huren nabij Utrecht. U vindt ons in de plaats Houten, aan de Lange Schaft 24. Onze locatie is zeer goed bereikbaar vanuit Utrecht. Wilt u meer informatie of advies? Bel vrijblijvend naar 030 – 63 62 090 of mail naar info@autovoskuilen.nl. Uiteraard kunnen wij vooraf vrijblijvend de tarieven voor het huren van een bestelbus met u bespreken.

Neem contact met ons op

Ga direct naar onze occasions

Alles over onderhoud