Caravan onderhoud Houten

Voor caravan onderhoud in of nabij Houten gaat u naar Auto Voskuilen. Auto Voskuilen is BOVAG gecertificeerd en voert dan ook officiële BOVAG onderhoudsbeurten uit die voldoen aan de wettelijke veiligheidseisen. Laat u uw caravan onderhouden bij Auto Voskuilen in Houten? Dan krijgt uw caravan gratis een grondige wasbeurt!

Laat uw caravan onderhoud uitvoeren door Auto Voskuilen Houten

Een caravan is een investering, deze koopt u voor het leven. U kunt echter alleen jarenlang van uw caravan genieten als u deze regelmatig laat onderhouden. Hiermee verlengt de levensduur van uw caravan. Tevens bevordert onderhoud de verkeersveiligheid en voorkomt het onaangename verrassingen onderweg of op locatie. U wilt natuurlijk voorkomen dat er tijdens de vakantie iets gebeurt met uw caravan.

Caravan onderhoud door Bovag bedrijf. Wij raden u aan uw caravan eens in de twee jaar te laten onderhouden. Dit is wel echt een minimum, het liefst zien we u natuurlijk één keer per jaar voor een onderhoudsbeurt.

caravan-2718561_1920
Bovag

Auto Voskuilen in Houten voert caravan onderhoud uit volgens de BOVAG normen

Auto Voskuilen in Houten voert als BOVAG gecertificeerd autobedrijf onderhoud uit volgens de BOVAG normen. Dit betekent dat er wordt gecontroleerd op ruim 60 onderhoudspunten. Komen we iets tegen tijdens de controle, dan kunnen we het desbetreffende onderdeel direct repareren of vervangen.

Als de controle is uitgevoerd ontvangt u een keuringsrapport. In dit rapport worden alle punten die gecontroleerd zijn beoordeeld. Zijn alle inspectiepunten goedgekeurd? Dan krijgt u een officiële BOVAG-keuringssticker. Hierop staat weergeven wanneer de BOVAG onderhoudsbeurt is uitgevoerd. Zo weten zowel u als wij wanneer de volgende onderhoudsbeurt moet plaats vinden. U ontvangt tevens een reparatiegarantie van drie maanden.

Ga voor meer informatie naar http://www.profilehouten.nl/caravans-en-campers

Neem contact met ons op

Ga direct naar onze occasions

Alles over onderhoud