Caravan onderhoud Utrecht

Voor caravan onderhoud nabij Utrecht bent u aan het juiste adres bij Auto Voskuilen. Auto Voskuilen is dé specialist in auto’s, caravans en campers. Wij zijn gevestigd in Houten, vlakbij Utrecht. Auto Voskuilen is BOVAG gecertificeerd en voert alle onderhoudsbeurten dan ook uit volgens de wettelijke veiligheidseisen. U kunt bij ons rekenen op kwaliteit als u uw caravan langs brengt voor onderhoud. Ook bieden we graag een stukje extra service. Daarom geven wij uw caravan gratis een grondige wasbeurt! Zo kunt u fris en veilig op pad met de caravan.

Verleng de levensduur van uw caravan met regelmatig onderhoud nabij Utrecht

Een caravan koopt u niet zomaar, dit is een investering en dient jaren mee te gaan. Een caravan blijft echter alleen in goede conditie als deze regelmatig wordt onderhouden. Onderhoud bevordert de levensduur van de caravan en zorgt er tevens voor dat u veilig op vakantie kunt. U moet er tenslotte niet aan denken dat er onderweg of op locatie iets gebeurt met de caravan! Auto Voskuilen raadt u aan de caravan eens in de twee jaar langs te brengen voor onderhoud.

caravan onderhoud
Bovag

Caravan onderhoud nabij Utrecht volgens BOVAG normen

Zoals gezegd voert Auto Voskuilen nabij Utrecht onderhoud uit volgens de BOVAG normen. Dit houdt in de caravan wordt gecontroleerd op ruim 60 onderhoudspunten. Komen we iets tegen? Dan kunnen we dit direct repareren. Na controle en eventuele reparatie ontvangt u van ons een keuringsrapport. Tevens ontvangt u een reparatiegarantie van drie maanden.

Ga voor meer informatie naar http://www.profilehouten.nl/caravans-en-campers.

Neem contact met ons op

Ga direct naar onze occasions

Alles over onderhoud