Ruim aanbod aan Ford occasions bij Utrecht

Bent u op zoek naar goed onderhouden Ford occasions in Utrecht of de omgeving hiervan? Auto Voskuilen is u graag van dienst! In ons assortiment vindt u een breed scala aan Ford occasions. Kiest u voor een compacte stadsauto, of geeft u de voorkeur aan een auto voor het hele gezin? De diverse mogelijkheden maken dat we u vrijwel altijd een occasion kunnen bieden, die aansluit op uw wensen. Naast het grote aanbod aan Ford occasions vindt u in ons assortiment ook occasions van diverse andere betrouwbare automerken.

Ford occasions bij Utrecht in twee soorten

De Ford occasions bij Utrecht splitsen we op in twee soorten, namelijk: de budget Ford occasions en BOVAG Ford occasions. Een budget occasion is zeer scherp geprijsd, maar vaak al wat ouder. Op deze modellen bieden we geen garantie aan. Het is ideale oplossing als u op korte termijn een goedkope auto nodig heeft. Hecht u waarde aan de garantie op uw voertuig, of wilt u een model waar u nog jaren mee vooruit kunt? Kijk in dat geval eens naar onze BOVAG Ford occasions bij Utrecht. Deze auto’s zijn jonger en worden standaard geleverd met 12 maanden garantie.

Ford Kuga 2.5 PHEV ST-Line X B&O hybride – Foto 34
Dacia Dokker 1.2 TCe S&S Ambiance Navigatie Bluetooth – Foto 42

Afspraak maken om Ford occasions bij Utrecht te bekijken

Op onze website vindt u een actueel overzicht van de Ford occasions bij Utrecht, die we u momenteel aan kunnen bieden. Heeft u een geschikte auto gevonden? Neem in dat geval eens contact met ons op, zodat u deze in onze showroom kunt komen bekijken. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de verschillende Ford occasions. Ook bieden we u graag een proefrit aan in uw potentiële nieuwe auto.