werkplaats

Verhuisauto huren Utrecht

Wanneer u gaat verhuizen komt daar veel bij kijken. Opruimen, inpakken en op de dag van de verhuizing moeten alle spullen naar het nieuwe huis. Als u de verhuizing zelf wilt regelen dan kunt u een verhuisauto huren Utrecht regelen via Auto Voskuilen. U bent dan eigen baas en kunt in uw eigen tempo uw verhuizing regelen. U hoeft niet alles in één keer mee te nemen. Als de verhuizing redelijk in de buurt is dan kunt u ervoor kiezen om twee of desnoods drie keer te rijden. Ondertussen kunnen de meubels en dozen die al zijn verhuisd alvast op hun plaats worden gezet. Zo houdt u ook meer overzicht.

Neem contact met ons op

Ga direct naar onze occasions

Alles over onderhoud

Een ruime verhuisauto huren Utrecht is zo geregeld

Als u gaat verhuizen dan kunt u natuurlijk een aanhangwagen of een boedelbak huren. Maar of u daar alle spullen veilig mee kunt verplaatsen valt te bezien. Grotere stukken kunnen soms niet op een aanhanger en als het regent is een open aanhangwagen ook niet echt een ideale oplossing voor een verhuizing. Een verhuisauto huren Utrecht is dan een betere keuze. Daarmee kunt u uw spullen snel en veilig verhuizen. U hoeft hiervoor alleen in bezit te zijn van een rijbewijs B.

bakwagen huren
bestelwagen huren

Uw verhuizing goed geregeld met Auto Voskuilen

Wilt u uw verhuizing zelf regelen? Een verhuisauto huren Utrecht is snel geregeld. U kunt gebruik maken van het contactformulier op onze website of direct bellen om een verhuiswagen te reserveren. Ons telefoonnummer is 030 – 63 62 090. Wij zorgen er dan voor dat er voor u een royale verhuiswagen klaar staat op de door u aangegeven dag.