Verhuisauto Utrecht

Een verhuizing in Utrecht kunt u nu heel gemakkelijk zelf doen. Als u liever geen verhuisbedrijf inschakelt, bijvoorbeeld omdat u wilt bezuinigen op de kosten van de verhuizing, dan is een verhuisauto Utrecht huren zo geregeld bij Auto Voskuilen. U krijgt dan de beschikking over een royale bestelauto waarin u zonder problemen uw inboedel kunt vervoeren. Er is voldoende ruimte voor grotere stukken zoals een kast, eettafel of bank. Als u de te verhuizen spullen een beetje handig in de auto zet dan is hete soms zelfs mogelijk om met één keer rijden te volstaan.

Een verhuisauto Utrecht voor een snelle verhuizing

Als u een verhuisauto Utrecht nodig heeft dan kunt u daarvoor terecht bij Auto Voskuilen. Wij hebben diverse verhuisauto’s beschikbaar die u voor een dag of langer kunt huren. Zo kunt u uw verhuizing in uw eigen tempo regelen en bent u niet afhankelijk van de planning van een verhuisbedrijf. Heeft u familie of vrienden die u met verhuizen kunnen helpen? Stem dan de dag waarop u de verhuisauto Utrecht huurt af op hun beschikbaarheid. Zo is de verhuizing vlot geregeld. Voor u het weet zit u in uw nieuwe woning en kunt u beginnen met het uitpakken van de verhuisdozen.

Auto service
goede service en contact

Neem contact met ons op als u een verhuisauto zoekt

Bent u op zoek naar een goedkope verhuisauto Utrecht? U vindt hem bij Auto Voskuilen. Wij noteren graag uw huurverzoek en zorgen ervoor dat uw verhuisauto op de afgesproken dag voor u klaar staat. U kunt de huur telefonisch regelen via ons telefoonnummer 030 – 63 62 090. U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier om een verhuisauto te reserveren.

Neem contact met ons op

Ga direct naar onze occasions

Alles over onderhoud