Verhuisauto Utrecht

Een verhuizing in Utrecht kunt u nu heel gemakkelijk zelf doen. Als u liever geen verhuisbedrijf inschakelt, bijvoorbeeld omdat u wilt bezuinigen op de kosten van de verhuizing, dan is een verhuisauto Utrecht huren zo geregeld bij Auto Voskuilen. U krijgt dan de beschikking over een royale bestelauto waarin u zonder problemen uw inboedel kunt vervoeren. Er is voldoende ruimte voor grotere stukken zoals een kast, eettafel of bank. Als u de te verhuizen spullen een beetje handig in de auto zet dan is hete soms zelfs mogelijk om met één keer rijden te volstaan.

Neem contact met ons op

Ga direct naar onze occasions

Alles over onderhoud

Een verhuisauto Utrecht voor een snelle verhuizing

Als u een verhuisauto Utrecht nodig heeft dan kunt u daarvoor terecht bij Auto Voskuilen. Wij hebben diverse verhuisauto’s beschikbaar die u voor een dag of langer kunt huren. Zo kunt u uw verhuizing in uw eigen tempo regelen en bent u niet afhankelijk van de planning van een verhuisbedrijf. Heeft u familie of vrienden die u met verhuizen kunnen helpen? Stem dan de dag waarop u de verhuisauto Utrecht huurt af op hun beschikbaarheid. Zo is de verhuizing vlot geregeld. Voor u het weet zit u in uw nieuwe woning en kunt u beginnen met het uitpakken van de verhuisdozen.

Auto service
goede service en contact

Neem contact met ons op als u een verhuisauto zoekt

Bent u op zoek naar een goedkope verhuisauto Utrecht? U vindt hem bij Auto Voskuilen. Wij noteren graag uw huurverzoek en zorgen ervoor dat uw verhuisauto op de afgesproken dag voor u klaar staat. U kunt de huur telefonisch regelen via ons telefoonnummer 030 – 63 62 090. U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier om een verhuisauto te reserveren.