werkplaats

Verhuiswagen huren Utrecht

Veel mensen vinden het prettig om hun verhuizing zelf te regelen. Een verhuiswagen huren Utrecht is natuurlijk veel voordeliger dan een verhuisbedrijf inschakelen. Wanneer u in bezit bent van een rijbewijs B, dan kunt u zonder problemen met één van onze verhuiswagens rijden. Het grote voordeel is dat u aanzienlijk op de kosten van een verhuizing bespaart en u kunt in veel gevallen in één of twee keer de complete inboedel verhuizen.

Neem contact met ons op

Ga direct naar onze occasions

Alles over onderhoud

Een verhuiswagen huren Utrecht voor een vlotte verhuizing

U kunt een verhuiswagen huren Utrecht voor bijvoorbeeld 2 dagen. Dan kunt u de verhuizing in fases doen en hoeft niet alles in één dag over. De spullen die alvast naar het nieuwe huis kunnen verhuist u eerder, zodat u deze alvast op hun plaats kunt zetten en de volgende dag verhuist u de rest van de inboedel. Zo houdt u ook beter overzicht en verloopt de verhuizing in uw eigen tempo. Ook handig als u hulptroepen heeft die u helpen met de verhuizing, u kunt deze dan over twee dagen inschakelen zodat het iedereen minder tijd kost.

bakwagen huren
auto service

Uw verhuizing vlot geregeld met Auto Voskuilen

Een verhuiswagen huren Utrecht kunt u eenvoudig regelen bij Auto Voskuilen. Een telefoontje naar 030 – 63 62 090 is voldoende. Uw verhuiswagen wordt voor u gereserveerd op de voor u gewenste dag. Om teleurstellingen te voorkomen is het aan te raden om de verhuiswagen ruim van tevoren te bespreken, zodat u zeker weet dat deze op de gewenste verhuisdatum beschikbaar is voor u. Heeft u vragen dan kunt u ook gebruik maken van het contactformulier op onze website.