Verhuiswagen huren Utrecht

Veel mensen vinden het prettig om hun verhuizing zelf te regelen. Een verhuiswagen huren Utrecht is natuurlijk veel voordeliger dan een verhuisbedrijf inschakelen. Wanneer u in bezit bent van een rijbewijs B, dan kunt u zonder problemen met één van onze verhuiswagens rijden. Het grote voordeel is dat u aanzienlijk op de kosten van een verhuizing bespaart en u kunt in veel gevallen in één of twee keer de complete inboedel verhuizen.

Een verhuiswagen huren Utrecht voor een vlotte verhuizing

U kunt een verhuiswagen huren Utrecht voor bijvoorbeeld 2 dagen. Dan kunt u de verhuizing in fases doen en hoeft niet alles in één dag over. De spullen die alvast naar het nieuwe huis kunnen verhuist u eerder, zodat u deze alvast op hun plaats kunt zetten en de volgende dag verhuist u de rest van de inboedel. Zo houdt u ook beter overzicht en verloopt de verhuizing in uw eigen tempo. Ook handig als u hulptroepen heeft die u helpen met de verhuizing, u kunt deze dan over twee dagen inschakelen zodat het iedereen minder tijd kost.

bakwagen huren
auto service

Uw verhuizing vlot geregeld met Auto Voskuilen

Een verhuiswagen huren Utrecht kunt u eenvoudig regelen bij Auto Voskuilen. Een telefoontje naar 030 – 63 62 090 is voldoende. Uw verhuiswagen wordt voor u gereserveerd op de voor u gewenste dag. Om teleurstellingen te voorkomen is het aan te raden om de verhuiswagen ruim van tevoren te bespreken, zodat u zeker weet dat deze op de gewenste verhuisdatum beschikbaar is voor u. Heeft u vragen dan kunt u ook gebruik maken van het contactformulier op onze website.

Neem contact met ons op

Ga direct naar onze occasions

Alles over onderhoud