Verhuur bestelwagens Houten

Als je gaat verhuizen maar geen auto in je bezit hebt, dan kan huren een uitkomst zijn. Afhankelijk van de hoeveelheid spullen kun je dan kiezen voor bijvoorbeeld een grote bestelwagen. Voor verhuur bestelwagens Houten kun je terecht bij Auto Voskuilen. Je kunt bij ons bijvoorbeeld een Fiat Ducato huren vanaf €55,- per dag of een bakwagen vanaf €79,- per dag. Ideaal wanneer je voor één of meerdere dagen vervoer nodig hebt. Bij ons regel je snel en betaalbaar een degelijke bestelwagen.

Neem contact met ons op

Ga direct naar onze occasions

Alles over onderhoud

Naast verhuur van bestelwagens ook onderhoud en APK

Naast de verhuur van auto’s en bestelwagens zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van groot en klein onderhoud en APK-keuringen, en bieden wij bandenservice en opslag aan. Daarbij streven wij altijd naar een hoog niveau van dienstverlening, wat onder andere ondersteund wordt door ons lidmaatschap van de BOVAG. Ook zijn wij er trots op dat onze klanten onze service als zeer positief beoordelen.

bestelwagen huren
auto huren service

Neem contact met ons op

Heb je vragen over het huren van een bestelwagen of wil je weten wat Auto Voskuilen nog meer voor je kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 030-6362090. Je kunt ons ook een bericht sturen door te mailen naar mail@autovoskuilen.nl. Uiteraard staat in onze showroom ook altijd de koffie voor je klaar. Kom daarom gerust bij ons langs aan de Lange Schaft 24 in Houten, dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij helpen je graag verder.