Vak garage Voskuilen

Kies voor een voordelige 2dehands auto in Houten

Bent u momenteel op zoek naar een nieuwe auto? Wellicht is een 2dehands auto in Houten het overwegen waard. Auto Voskuilen biedt u een breed scala aan tweedehands auto’s van diverse merken. Zo kunnen we u altijd een auto bieden, die past bij uw wensen en persoonlijke smaak. Kiest u voor een compacte stadsauto, of gaat u voor een moderne gezinswagen? We vertellen u graag meer over de voordelen van een 2dehands auto in Houten kopen.

Neem contact met ons op

Ga direct naar onze occasions

Alles over onderhoud

Mogelijkheden bij keuze voor 2dehands auto in Houten

Bij de keuze voor een 2dehands auto in Houten bieden we u twee soorten occasions aan, namelijk; een budget 2dehands auto en een BOVAG occasion. Het voordeel van een BOVAG occasion is het feit, dat u standaard profiteert van garantie in de eerste maanden dat u de auto gebruikt. Het verzekert u ervan dat u de komende tijd veel plezier heeft van de auto en niet snel met pech langs de kant van de weg zal komen te staan. Op een budget 2dehands auto in Houten krijgt u geen garantie. Het is een heel scherp geprijsde auto, welke vaak al wat ouder is. Een voordelige optie, wanneer u snel een nieuwe auto nodig heeft voor een lage prijs!

apk
onderhoud

2dehands auto in Houten bekijken bij Auto Voskuilen

We nodigen u graag uit om eens langs te komen in onze showroom. Hier vindt u de verschillende 2dehands auto’s die we momenteel aanbieden. U kunt uw 2dehands auto in Houten ook alvast online opzoeken. Onze website toont een handig overzicht met de occasions die we per merk beschikbaar hebben. Heeft u al een beeld bij de occasions die aansluiten op uw wensen?

* gratis APK geldig i.c.m. de Voskuilen voordeelpas. Excl. afmeldkosten en of 4-gas/ roetmeting.