Het verzekeren van uw nieuwe auto

De aankoop van een auto is een grote uitgave, waarbij u zeker wilt zijn van een goede en betrouwbare aankoop. Al onze occasions zijn dan ook voorzien van een BOVAG keurmerk. Zo weet u zeker dat u een auto aankoopt die voldoet aan de strenge kwaliteitseisen waarop jaarlijks wordt gecontroleerd. Daarnaast werken we met het Rij Zeker Plan van Bovag, waarmee u volledig de autoverzekering van uw nieuwe auto naar wens kunt samenstellen.

VakgarageVoskuilen_Toppa-23 (800x533)

Het voordeel van een goede autoverzekering

Goed en tijdig onderhoud van uw auto is essentieel voor de levensduur van uw auto, en verkleint de kans aanzienlijk op autopech. Hebt u toch pech onderweg of een autoongeval? Dan biedt de BOVAG autoverzekering van Auto Voskuilen uitkomst. Zo bieden we pechhulp voor het geval u stil komt te staan, en hebt u bij ons altijd de mogelijkheid om vervangend vervoer te krijgen. Daarnaast werken we enkel volgens de fabrieksspecificaties en maken we gebruik van moderne werkplaatsapparatuur.

Eén adres voor al uw auto zaken

Aankoop, onderhoud en een goede autoverzekering? Bij Auto Voskuilen regelt u alles onder 1 dak. Één en hetzelfde aanspreekpunt voor al uw auto gerelateerde zaken, of het nou een bandenwissel betreft, inruil van uw huidige auto of het aanpassen van uw BOVAG verzekering.

Benieuwd naar de kosten van een autoverzekering voor uw auto en de bijkomende voordelen? Wilt u weten wat de inruilwaarde is van uw huidige auto? Neem gerust contact met ons op via 030 – 6362090, stuur een whatsapp naar 06 214 853 55 of mail ons op receptie@autovoskuilen.nl

Om een prijsopgave te ontvangen voor het verzekeren van uw huidige auto kunt u gebruik maken van het autoverzekeringsformulier op deze pagina.

Auto Voskuilen zorgt goed voor haar auto’s, maar ook zeker net zo goed voor haar klanten.

Autoverzekering

Prijsaanvraag

  • DD dash MM dash JJJJ