Duurzaam bij Voskuilen

Bij Autobedrijf Voskuilen vinden we duurzaamheid en bewustzijn van het milieu erg belangrijk. Daarom zijn we aangesloten bij Groen Gedaan, een initiatief dat zich richt op duurzaam ondernemen in de automotive sector.

Groen Gedaan is een keurmerk voor autobedrijven die hun verantwoordelijkheid nemen als het gaat om het milieu. Om dit keurmerk te behalen moet een bedrijf voldoen aan strenge eisen op het gebied van duurzaamheid en milieubewustzijn. Denk hierbij aan het scheiden van afval, het verminderen van energieverbruik en het gebruik van duurzame materialen.

Bij Autobedrijf Voskuilen zijn we er trots op dat we al drie keer een tien hebben behaald tijdens de audit van Groen Gedaan. Dit betekent dat we op alle vlakken uitstekend scoren als het gaat om duurzaamheid en milieubewustzijn.

Maar duurzaamheid gaat bij ons verder dan alleen het behalen van een keurmerk. We zijn continu bezig met het verbeteren van onze bedrijfsprocessen en het verminderen van onze impact op het milieu. Zo maken we bijvoorbeeld gebruik van groene stroom en hebben we zonnepanelen op ons dak. Ook werken we alleen met leveranciers die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.

Kortom, bij Autobedrijf Voskuilen kunt u terecht voor uitstekende service en kwaliteit, maar ook voor een bedrijf dat zich bewust is van zijn impact op het milieu. Door onze aansluiting bij Groen Gedaan weet u zeker dat u bij ons aan het juiste adres bent voor duurzaam en milieubewust autogebruik.

zonnepanelen

Wij kiezen voor innovaties op gebied van zonne-energie en besparingen

Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk om zuinig om te gaan met energie en ons steentje bij te dragen aan een beter milieu. Daarom hebben wij de BOVAG energie scan gedaan om te kijken hoe wij onze energievoorziening konden verbeteren.

 

Op basis van de uitkomsten van de BOVAG energie scan hebben wij besloten om infrarood panelen te installeren. Deze panelen zijn zeer energiezuinig en zorgen voor een aangename warmte in onze ruimtes. Bovendien zijn ze onderhoudsvrij en gaan ze lang mee.

 

Daarnaast hebben wij ook zonnepanelen geïnstalleerd. Deze zonnepanelen zorgen ervoor dat wij op een duurzame manier energie opwekken. Hierdoor zijn wij minder afhankelijk van fossiele brandstoffen en verminderen wij onze CO2-uitstoot.

 

Wij zijn trots op het feit dat wij op deze manier ons steentje bijdragen aan een beter milieu. Door zuinig om te gaan met energie en te investeren in duurzame oplossingen, dragen wij ons steentje bij aan een betere toekomst voor ons allemaal.

Wij adviseren u op gebied van hybride en elektrische voertuigen

Bij ons staat kwaliteit en persoonlijke service hoog in het vaandel. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren over elektrische en hybride auto’s en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Elektrische en hybride auto’s zijn de toekomst van het autorijden. Deze auto’s zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook zuinig en comfortabel. Bij Vakgarage Voskuilen begrijpen we dat het aanschaffen van een elektrische of hybride auto een grote stap kan zijn. Daarom staan onze deskundige medewerkers voor u klaar om u te adviseren over de verschillende modellen en de mogelijkheden op het gebied van opladen en onderhoud.

Onze garage is uitgerust met de nieuwste technologieën en apparatuur om uw elektrische of hybride auto optimaal te kunnen onderhouden en repareren. Onze monteurs zijn speciaal opgeleid om deze auto’s te kunnen onderhouden en repareren. Zo kunt u altijd veilig en zorgeloos de weg op.

Bij Vakgarage Voskuilen bent u verzekerd van een eerlijk en transparant advies. Wij vinden het belangrijk dat u goed geïnformeerd bent over de mogelijkheden en kosten, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Daarnaast bieden wij aantrekkelijke onderhoudsabonnementen en garanties op onze werkzaamheden.

Kortom, wilt u graag meer weten over elektrische en hybride auto’s en bent u op zoek naar een betrouwbare garage waar u terecht kunt voor onderhoud en reparaties? Dan bent u bij Vakgarage Voskuilen aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op of kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.