onderhoud

Uw specialist voor APK, onderhoud en reparatie

Onderhoud volgens fabrieksspecificaties met bovaggarantie

Wij beschikken over een moderne werkplaats en werken met computerapparatuur om alle merken te kunnen onderhouden, resetten en uitlezen. Ook zijn wij gespecialiseerd in Airco reparatie en airco-onderhoud. Henk Voskuilen en zijn medewerkers staan graag voor u klaar om uw auto perfect te onderhouden, repareren en u uitleg te geven over reparaties en mankementen. Daarnaast is uw lease auto welkom bij ons. Wij zijn gecertificeerd lease onderhoudsbedrijf en net als bij de dealer regelen wij de contacten met uw lease maatschappij, vervangend vervoer etc.

apk

Onze visie is duidelijk:

  • Altijd vooraf overleg over kosten van reparaties
  • Wij bewaren de onderdelen die vervangen zijn
  • Een duidelijke specificatie van de werkzaamheden en onderdelen op de rekening
  • Wij vervangen niet onnodig onderdelen als reparatie mogelijk is.

Glasservice in onze garage.

Wij hebben een samenwerkingsverband met Autotaalglas. Daardoor kunt uw autoruiten bij ons laten repareren of vervangen. Afhankelijk van uw verzekering betaalt u niets of slechts uw eigen risico. Wij regelen dat met uw verzekering. U heeft hier dan ook geen omkijken naar.

Problemen met uw automatische versnellingsbak?

Slecht schakelen, bonken, slippen, schommelend toerental, verhoogd brandstof verbruik, disfunctioneren van de kick down of weigert de automatenbak dienst? Maar liefst 90 % van de schakelklachten met een automatische transmissie wordt veroorzaakt door vervuiling. Onze Kroon Power Flush reinigt automatische transmissie en voorziet van verse vloeistof. Daarnaast wordt het filter schoongemaakt en de olie ververst. Vraag ons naar de mogelijkheden om uw automatische versnellingsbak weer goed te laten schakelen. Wij zijn te bereiken op het nummer 030-6362090.

Meer informatie kunt u zien in de korte film over de power flush

Stuur een mail naar ons voor prijsopgaaf: receptie@vakgaragevoskuilen.nl

Banden service

Wij hebben veel kennis in huis over banden en winterbanden, all seasonbanden en velgen. Hierdoor staan wij in de omgeving Utrecht bekend als de bandenkoning. Wij leveren alle bekende A-merken voor scherpe prijzen. Daarnaast leveren we ook goedkope alternatieven, uiteraard wel van een goede kwaliteit. Zo hebben wij bijvoorbeeld de huismerkband Interstate, dit is kwaliteit voor een budgetprijs. Wij monteren graag uw banden in Houten.

apk-auto-voskuilen-2

Vraag een offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

Soort banden*