Auto_Voskuilen-home

Noodzaak van periodiek airco onderhoud in Houten

Wanneer heeft u voor het laatst airco onderhoud in Houten uit laten voeren aan uw voertuig? Het onderhoud aan de airco is om verschillende redenen erg belangrijk. Vaak wordt het belang hiervan onderschat, met alle gevolgen van dien. Voer het airco onderhoud in Houten niet zelf uit, maar vertrouw op de expertise van de monteurs in onze vakgarage. Zij staan voor u klaar om uw auto snel en goedkoop van het benodigde onderhoud te voorzien. Zo kunt u hier weer veilig en vertrouwd de weg mee op! We vertellen u graag meer over het belang van het laten uitvoeren van periodiek airco onderhoud in Houten.

Neem contact met ons op

Ga direct naar onze occasions

Alles over onderhoud

Airco onderhoud in Houten voorkomt schimmelvorming

Een slecht functionerende airco zorgt ervoor dat er veel vocht in de auto aanwezig blijft. U herkent dit bijvoorbeeld aan ruiten die snel beslaan. Het vocht zorgt op termijn voor schimmelvorming, doordat de auto een broeinest voor bacteriën begint te vormen. Niet alleen is deze schimmelvorming slecht voor uw gezondheid en die van passagiers. Ook leidt het ertoe dat er een nare, muffe geur in de auto zal blijven hangen. Het gebruik van een luchtverfrisser is doorgaans niet voldoende om deze geur te doen laten verdwijnen. Reden genoeg om tijdig airco onderhoud in Houten uit te laten voeren.

apk
onderhoud

Afspraak maken voor airco onderhoud in Houten

Plan heel eenvoudig een afspraak in voor het laten uitvoeren van airco onderhoud in Houten. U kunt dit online doen via onze website, of telefonisch. Onze monteurs staan klaar om niet alleen uw airco, maar uw volledige auto van het gewenste onderhoud te voorzien. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar!

* gratis APK geldig i.c.m. de Voskuilen voordeelpas. Excl. afmeldkosten en of 4-gas/ roetmeting.