Airco reparatie Houten

Als veelzijdig autobedrijf is Auto Voskuilen te Houten in te schakelen voor airco onderhoud en reparatie. Zo kunt u de airco al laten controleren voor €17,50. Wij raden onze klanten ook zeker aan dit te doen bij complicaties, want voorkomen is beter dan genezen. Of in dit geval repareren!

Snelle airco reparatie

Waar het vroeger speciaal was om een airco te hebben, is het tegenwoordig niet meer weg te denken in de auto. Logisch, want een frisse, koele auto rijdt een stuk prettiger. Helemaal wanneer u flinke kilometers maakt of met de auto op vakantie gaat is airco een must. Een kapotte airco is in dat soort situaties ontzettend vervelend en het probleem dient dan ook snel te worden verholpen. Hiervoor schakelt u Auto Voskuilen in.

VakgarageVoskuilen_Toppa-4 (Gemiddeld)
Dacia Dokker 1.2 TCe S&S Ambiance Navigatie Bluetooth – Foto 42

Airco onderhoud en reparatie in Houten

Problemen met de airco zijn over het algemeen snel te verhelpen. Soms moet de airco simpelweg worden gereinigd of worden bijgevuld. Bij Auto Voskuilen kunt u de airco snel en goedkoop laten vullen zodat u direct weer de weg op kunt.

Om deze problemen voor te zijn en te voorkomen dat u uw auto kwijt bent voor reparatie, biedt Auto Voskuilen een full servicepack aan voor €99,-. Hier binnen vallen de controle t.w.v. €17,50, het vullen t.w.v. €60,- en het reinigen van de airco t.w.v. €35,-.

Wilt u meer informatie over airco reparatie door Auto Voskuilen in Houten? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers of maak direct een afspraak.