Auto Voskuilen: het adres voor GRATIS APK in Houten*

Op zoek naar een betrouwbaar adres voor uw APK in Houten? Auto Voskuilen heeft alles in huis om u een complete dienst aan te bieden. Wij beschikken over een uitgebreide en moderne werkplaats met de meest actuele computerapparatuur om voertuigen van alle merken optimaal te kunnen onderhouden, resetten en uitlezen. Ook zijn wij voor uw APK in Houten gespecialiseerd in aircoreparatie en –onderhoud Henk Voskuilen en zijn medewerkers doen er alles aan om uw auto perfect te onderhouden en te repareren.

Neem contact met ons op

Ga direct naar onze occasions

Alles over onderhoud

Auto Voskuilen: extra service bij APK in Houten

Natuurlijk wilt u bij de APK in Houten weten welke werkzaamheden nodig zijn om weer veilig de weg op te kunnen. Daarom geven onze medewerkers u graag uitgebreid uitleg over reparaties en mankementen. Wij gaan zorgvuldig met uw wensen om en doen ons best om u tijdens de APK in Houten zo goed en duidelijk mogelijk van dienst te zijn. Uniek zijn onze openingstijden. Als enige in de omgeving van Houten kunt u uw voertuig tot 19.00 uur halen en brengen voor APK en andere diensten. Deze ruime openingstijden hanteren we van maandag tot en met donderdag. Onze onderneming is aangesloten bij BOVAG en Nationale Autopas, waarmee we ook voor uw APK in Houten extra zekerheid kunnen bieden.

apk
landingpage-img

Auto Voskuilen: sterke visie voor APK in Houten

De visie van Auto Voskuilen is duidelijk. U bent ervan verzekerd dat er altijd vooraf overleg is over de kosten van de reparaties. Wij bewaren bovendien altijd de onderdelen die vervangen zijn. Ook vinden wij het vanzelfsprekend om zorg te dragen voor een duidelijke specificatie van de werkzaamheden en onderdelen op de rekening. Onnodig onderdelen vervangen, doen we niet. Daar waar mogelijk gaan we tot reparatie over. Auto Voskuilen streeft ernaar te allen tijde de beste service en garantie te verlenen. Wilt u meer weten over APK in Houten bij Auto Voskuilen, neem dan gerust contact met ons op. Zie hier voor gratis APK*

* gratis APK geldig i.c.m. de Voskuilen voordeelpas. Excl. afmeldkosten en of 4-gas/ roetmeting.