APK in Houten uit laten voeren door een specialist

Op zoek naar een betrouwbaar adres voor uw APK in Houten? Auto Voskuilen heeft alles in huis om u van dienst te kunnen zijn! Wij beschikken over een moderne werkplaats met verschillende geavanceerde hulpmiddelen, om voertuigen van alle merken optimaal te kunnen onderhouden, resetten en uitlezen. Daarbij werken wij samen met Autototaalglas, kunnen we uw banden vullen met stikstof en helpen we u graag bij het onderhoud aan uw airconditioning.

Auto Voskuilen: extra service bij APK in Houten

Onze medewerkers geven u graag een uitgebreide uitleg over de reparaties en mankementen, die aan uw voertuig moeten worden uitgevoerd. Hierbij zullen we u vooraf altijd een overzicht geven van de kosten, die dit met zich meebrengt. Als enige specialist op het gebied van een APK in Houten en de omgeving hiervan, kunt u uw voertuig tot 18.00 uur halen en brengen voor een APK-keuring en andere diensten. Deze ruime openingstijden hanteren we van maandag tot en met donderdag. Onze onderneming is aangesloten bij BOVAG en de Nationale Autopas.

apk

Gratis APK

Met de Voskuilen voordeelpas bespaart u flink in uw kosten voor onderhoud en reparatie. Welke voordelen u kunt krijgen?

  • Gratis APK;
  • Gratis zomercheck;
  • Gratis wintercheck;
  • Gratis pechhulp;
  • 10% arbeidskorting.

Auto Voskuilen: sterke visie voor APK in Houten

De visie van Auto Voskuilen is helder: kwaliteit en duidelijkheid staan bij ons voorop! Naast het feit dat we u altijd van passend advies voorzien, geven we u vooraf een overzicht van de kosten en vertellen we u uitgebreid over de werkzaamheden die we zullen uitvoeren. Zo komt u bij ons nooit voor verrassingen te staan.

Wij bewaren de onderdelen die vervangen zijn, om aan te kunnen tonen dat deze ook daadwerkelijk versleten zijn. Onnodig onderdelen vervangen, doen we niet! De verschillende vervangen onderdelen zult u individueel gespecificeerd vinden op de rekening. Wilt u meer weten over het laten uitvoeren van een APK in Houten bij Auto Voskuilen? Neem dan gerust contact met ons op.