Voordelig een auto kopen in Nieuwegein

Bent u toe aan een nieuwe auto? Auto Voskuilen biedt u een breed scala aan tweedehands auto’s, occasions. Een tweedehands auto gaat vaak nog jaren mee, zonder dat u maandelijks bij de garage staat. Het voordeel van een occasion is het feit, dat de grootste afschrijving op de auto al heeft plaatsgevonden. Dit gebeurt doorgaans in de eerste twee tot drie jaar. Het maakt een occasion tot een hele voordelige optie. Een auto kopen in Nieuwegein bij Auto Voskuilen betekent dat u zich verzekert van een goede service. Wij adviseren u graag en dragen indien gewenst zorg voor het onderhoud aan uw auto na de aankoop hiervan.

Auto kopen in Nieuwegein begint bij een eerste scan

Wanneer u bij een auto kopen in Nieuwegein nog niet precies weet wat u wilt, loont het om ons aanbod alvast eens te bekijken via onze website. Hier vindt u een uitgebreid overzicht met de occasions die we u momenteel aan kunnen bieden. Wij bieden occasions van uiteenlopende automerken en in verschillende formaten. Zoekt u een kleine stadsauto, of wilt u een groter model voor het hele gezin? Naast het verschil in merk en formaat, bieden we u BOVAG occasions en budget occasions aan.

VakgarageVoskuilen_Toppa-24 (Gemiddeld)
Dacia Dokker 1.2 TCe S&S Ambiance Navigatie Bluetooth – Foto 42

Goedkope auto kopen in Nieuwegein

Een budget occasion is een hele goedkope auto, welke vaak al wat ouder is. De auto wordt geleverd zonder BOVAG garantie. Kiest u voor BOVAG occasion, dan krijgt u wel standaard 12 maanden BOVAG garantie, wat u ervan verzekerd dat u de komende tijd met veel plezier in uw nieuwe auto rijdt. De kans op groot onderhoud in de eerste maanden is zeer klein bij dit type auto kopen in Nieuwegein. Wij kijken de auto’s voor de verkoop uitgebreid na.