Een auto in de buurt van Nieuwegein vindt u bij Auto Voskuilen

Op zoek naar een auto in Nieuwegein, kom dan eens langs bij Auto Voskuilen. In onze showroom in Houten staan ruim zestig jonge occasions in de meest uiteenlopende klassen. Maar ook als u een betrouwbare garage zoekt voor de apk-keuring bent u bij ons aan het goede adres. Wij beschikken over een modern werkplaats en werken met computerapparatuur die in staat is om alle automerken te onderhouden, te resetten en uit te lezen. Ook kunt u met uw auto uit Nieuwegein bij ons terecht voor airco reparatie en – onderhoud.

Ook voor een lease auto komt u vanuit Nieuwegein naar Houten

Least u een auto, dan is het ook handig dat we in de buurt van uw woonplaats Nieuwegein zitten met ons autobedrijf. Wij zijn namelijk een gecertificeerd Lease Onderhoudsbedrijf en daarmee partner van alle leasemaatschappijen. U kunt dus met uw lease auto bij ons terecht voor vakkundig en professioneel onderhoud en reparatie. En omdat u natuurlijk overdag werkt in Nieuwegein of omgeving, kunt u met uw auto ook ’s avonds bij ons terecht.

Dacia Dokker 1.2 TCe S&S Ambiance Navigatie Bluetooth – Foto 41
Dacia Dokker 1.2 TCe S&S Ambiance Navigatie Bluetooth – Foto 42

Uw auto uit Nieuwegein wordt bij ons grondig onder handen genomen

Wij hebben vakbekwame monteurs die niets liever doen dan uw auto grondig onder handen nemen zodat u vanuit Nieuwegein weer probleemloos de weg op kunt. Dat doen ze altijd volgens onze duidelijke werkwijze: wij overleggen altijd vooraf over de kosten die een reparatie met zich meebrengt. Ook bewaren wij altijd de onderdelen die vervangen zijn. En natuurlijk treft u een duidelijke specificatie aan van de werkzaamheden en onderdelen die op de rekening staan. Zo weet u altijd wat wij met uw auto hebben gedaan en gaat u terug naar Nieuwegein met een goed gevoel.