Goedkope auto occasion bij Nieuwegein kopen

Veel consumenten kiezen voor een auto occasion bij Nieuwegein, in plaats van voor een volledig nieuwe auto. Door voor een occasion te kiezen, profiteert u doorgaans van een aanzienlijk lagere prijs. In de eerste twee tot drie jaar wordt immers veel afgeschreven op de waarde van een auto! Daar waar de kwaliteit van een auto occasion bij Nieuwegein helemaal niet slecht hoeft te zijn. Integendeel! De occasions die door Auto Voskuilen te koop worden aangeboden zijn uitgebreid gecontroleerd. Daarbij bieden we u een uitgebreide service, wanneer u voor een van onze occasions kiest.

Mogelijkheden bij een auto occasion rond Nieuwegein

Wanneer u voor een auto occasion bij Nieuwegein kiest, wilt u hier zorgeloos de weg mee op kunnen gaan. U heeft bij ons de keuze uit BOVAG occasions en budget occasions. Bij de eerste categorie tweedehands auto’s ontvangt u standaard BOVAG garantie. Het voordeel hiervan is dat eventuele gebreken aan het voertuig door ons worden hersteld in de eerste maanden na aankoop van de occasion. In de voorwaarden van de BOVAG garantie vindt u welk onderhoud door ons hersteld moet worden. U kunt tegen een meerprijs kiezen voor een verlenging van deze garantie. De budget occasions worden tegen een hele scherpe prijs aangeboden. U rijdt deze auto’s al vanaf 1.500 euro!

Dacia Dokker 1.2 TCe S&S Ambiance Navigatie Bluetooth – Foto 41
Dacia Dokker 1.2 TCe S&S Ambiance Navigatie Bluetooth – Foto 42

Auto occasion bij Nieuwegein bekijken

Heeft u een fraaie auto occasion bij Nieuwegein gezien, die u wilt proberen? Wij nodigen u graag vrijblijvend uit voor het maken van een proefrit. Kom eens langs onze showroom, waar we u de mogelijkheid bieden om de auto van binnen en buiten te keuren. Daarbij geven we u alle ruimte om een proefrit met de auto te maken. U wilt er immers zeker van zijn, dat deze rijdt zoals u vooraf verwacht.