Auto onderhoud zaterdag

Het laten uitvoeren van auto onderhoud op zaterdag is lang niet overal mogelijk. In de meeste gevallen moet het auto onderhoud worden ingepland op een doordeweekse dag en dit betekent dat weer dat u in de meeste gevallen vrij moet nemen van uw werk. Dit is vervelend en Auto Voskuilen begrijpt dit als geen ander. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om het auto onderhoud wel op zaterdag te laten uitvoeren. Ook op deze weekenddag staan wij voor u klaar, zodat u geen vrij hoeft te nemen van uw werk om ons een bezoek te brengen.

Professioneel auto onderhoud op zaterdag

U kunt bij ons altijd rekenen op professioneel auto onderhoud, ook op zaterdag. Uiteindelijk draait het erom dat u altijd de beste service mag verwachten en de dag van de week is hierbij niet relevant. Wij garanderen u altijd een uitstekende dienstverlening. Onze service is dan ook breder dan enkel het aanbieden van auto onderhoud. Zo hebben wij onder meer ook een goede camper- en caravanservice. Uiteraard kunnen wij u hier ook vrijblijvend meer over vertellen.

VakgarageVoskuilen_Toppa-4 (Gemiddeld)
Dacia Dokker 1.2 TCe S&S Ambiance Navigatie Bluetooth – Foto 42

Een afspraak maken voor uw auto onderhoud op zaterdag

Auto Voskuilen is gevestigd aan de Lange Schaft 24. Hier bent u altijd van harte welkom, ook wanneer u interesse heeft in het laten uitvoeren van auto onderhoud op zaterdag. U kunt altijd een afspraak bij ons maken, zodat u zeker weet dat wij op de gewenste dag en tijd voor u klaarstaan. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Bel dan naar 030 – 63 62 090 of mail naar info@vakgaragevoskuilen.nl.