Auto onderhoudsbedrijf Utrecht

Wanneer u een auto koopt, is het ook erg belangrijk om uw auto goed te onderhouden. Op deze manier voorkomt u dat er onnodig hoge kosten ontstaan aan reparaties die eerder uitgevoerd hadden kunnen worden. Onderhoud is er om ervoor te zorgen dat de auto altijd in goede staat verkeerd en u een veel minder groot risico loopt om ergens langs de weg stil te komen te staan. Voor goed onderhoud in de omgeving van Utrecht bent u bij Auto Voskuilen aan het juiste adres.

Bovaggarantie

Al het onderhoud dat wij bij Auto Voskuilen plegen op auto’s, ook leaseauto’s, gebeurt zoals dat ook in de fabriek zou gebeuren. Of bij de dealer waar u oorspronkelijk uw auto vandaan heeft. Wij werken met de modernste apparatuur, en ook veel computerapparatuur zodat wij met alle merken auto’s kunnen werken. Wij geven u ook altijd uitleg over wat uw auto eventueel mankeert, mocht dit tijdens het onderhoud aan bod komen. Door de Bovaggarantie te bieden, kunt u er altijd van op aan dat wij de beste service bieden.

Dacia Dokker 1.2 TCe S&S Ambiance Navigatie Bluetooth – Foto 39
bandenspanning

Speciale bandenservice

Ook de banden van uw auto hebben regelmatig onderhoud nodig. Zo is het belangrijk om regelmatig de bandenspanning te meten en te kijken hoe het staat met de slijtage van de banden. Slechte banden kunnen zorgen voor meer brandstofverbruik, maar uiteindelijk ook voor ongelukken. Wilt u het onderhoud van uw banden makkelijker maken? Informeer dan bij ons eens voor stikstof in uw banden. Dit is een service die wij leveren, die voor u maar ook voor ons vele voordelen oplevert. Voor alle vragen over het onderhoud van uw auto kunt u bellen naar 030 – 6362090. Over meer vragen over uw banden kunt u ook nog mailen naar houten@profile.nl.