Autobanden Houten: goede kwaliteit voor een lage prijs

Ben je op zoek naar voordelige autobanden in Houten van goede kwaliteit? Dan ben je bij Auto Voskuilen aan het juiste adres. Wij leveren alle A-merken tegen scherpe prijzen. Ook hebben wij een nog goedkoper alternatief van goede kwaliteit. Zo is bijvoorbeeld ons huismerk ‘Interstate’ een kwalitatief hoogwaardige en zeer betaalbare band. Met jarenlange ervaring en professionele monteurs vervangen wij in ‘no-time’ alle autobanden.

Koop nu je autobanden in Houten

Kies je autobanden eenvoudig online en maak meteen een afspraak om ze te laten installeren. Terwijl je wacht in onze moderne wachtruimte kun je gebruik maken van de volgende voorzieningen: gratis wifi, laptop of aansluiting van eigen laptop, verse cappuccino of espresso, thee of gekoeld water. Wij zijn goed bereikbaar en hebben een moderne werkplaats.

Ook voor de opslag van zomerbanden en winterbanden kun je bij ons terecht. Of kies voor 4-seizoenenbanden. Alle soorten en maten autobanden vind je in bij ons filiaal in Houten. Met het oog op milieuvriendelijkheid adviseren wij je ook graag over zuinige en geluidsarme banden. Verder helpen wij je graag bij alles op het gebied van autobanden. Onze service is altijd gericht op balanceren, uitlijnen, bandreparatie en een goede bandenspanning.

winterbanden set mazda
Dacia Dokker 1.2 TCe S&S Ambiance Navigatie Bluetooth – Foto 42

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan via houten@profile.nl. Geef hierin de bandenmaat en je voorkeuren aan. Of neem telefonisch contact op voor al je vragen. Je bent natuurlijk altijd welkom bij ons filiaal in Houten voor informatie over onze autobanden. Altijd helder en eerlijk, dus nooit nare verrassingen achteraf. Uiteraard zijn wij BOVAG-erkend.