Autobedrijf Houten biedt kwaliteit en transparantie

Voor het onderhoud aan uw bestaande auto of de aanschaf van een nieuwe auto, bent u bij Auto Voskuilen op de juiste plek! Binnen onze moderne werkplaats staan verscheidene vakmensen voor u klaar, om u van passend advies te voorzien. Niet alleen wanneer u een nieuwe auto wilt kopen, ook als u uw auto van een APK-keuring wilt laten voorzien. Nadat we uw auto uitgebreid geïnspecteerd hebben, bieden we u een transparant overzicht van de kosten voor de reparaties die uitgevoerd zouden moeten worden. Hierbij maken we onderscheid tussen optionele en verplichte onderhoudswerkzaamheden aan het voertuig. Hierbij staat voorop dat wij geen onderdelen vervangen, die nog niet vervangen hoeven te worden.

Diensten van ons autobedrijf in Houten

Zoals reeds werd aangehaald, bieden we u verschillende diensten aan. Allen beginnen met een overzicht van de kosten hiervan! Zo weet u bij ons altijd wat u kunt verwachten, wanneer u een auto laat onderhouden, wanneer u uw banden opnieuw laat vullen met stikstof, enzovoorts. Achteraf ontvangt u van ons een factuur, waarop de verschillende werkzaamheden en vervangen onderdelen uitgebreid gespecificeerd staan. Daarbij worden vervangen onderdelen altijd bewaard, om u te kunnen tonen dat deze daadwerkelijk vervangen moesten worden. Ook voor het onderhouden of een reparatie van uw airconditioning kunt u bij ons terecht. Wij onderhouden auto’s van alle merken.

VakgarageVoskuilen_Toppa-4 (Gemiddeld)
Dacia Dokker 1.2 TCe S&S Ambiance Navigatie Bluetooth – Foto 42

Samenwerkingen vanuit ons autobedrijf in Houten

Als autobedrijf in Houten vinden we het belangrijk om samen te werken met andere specialisten. Voor het herstel van schade aan uw ruiten werken wij bijvoorbeeld samen met Autotaalglas. Ook hebben wij samenwerkingen met alle Nederlandse leasemaatschappijen. Zo kunt u voor het onderhouden van uw leaseauto bij Auto Voskuilen terecht! Wilt u meer weten over onze diensten en manier van werken? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op!

* gratis APK geldig i.c.m. de Voskuilen voordeelpas. Excl. afmeldkosten en of 4-gas/ roetmeting.