Ervaren en betrouwbaar autobedrijf in Houten

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Zoekt u wellicht een betrouwbare garage voor het onderhoud aan uw huidige voertuig? In beide gevallen staan de vakmensen van Autobedrijf Voskuilen voor u klaar. Wij hebben een jarenlange ervaring in het onderhoud aan auto’s van diverse merken. Gedurende diezelfde periode hebben we tal van consumenten blij kunnen maken met een nieuw voertuig, volledig aansluitend op hun wensen. Wilt u een nieuwe auto, of zoekt u een occasion? Wilt u een groot model voor het hele gezin, of zoekt u een compacte stadsauto? Bij ons autobedrijf in Houten helpen we u graag verder!

Autobedrijf in Houten met een groot aantal occasions

Bij ons autobedrijf in Houten hebben we standaard een groot aantal occasions voor u klaar staan van diverse merken. Daarbij wisselen de occasions sterk in hun formaat. Het maakt dat we u bijna altijd een tweedehands auto aan kunnen bieden, die voldoet aan de wensen die u heeft. Voordat we de auto aan u meegeven, zullen we deze controleren op een ernstige slijtage aan onderdelen. Het voorkomt dat u al snel met pech langs de kant van de weg komt te staan.

VakgarageVoskuilen_Toppa-4 (Gemiddeld)
VakgarageVoskuilen_Toppa-12 (Gemiddeld)

Onderhoud bij ons autobedrijf in Houten

Niet alleen biedt ons autobedrijf in Houten diverse occasions aan. Ook kunt u bij ons terecht voor onderhoud aan uw huidige auto’s. Laat bijvoorbeeld een APK-keuring uitvoeren. Met diverse moderne en geavanceerde hulpmiddelen zoeken we naar mogelijke beschadigingen aan de onderdelen van uw voertuig. Waar nodig zullen we de beschadigde onderdelen direct voor u vervangen. Uiteraard alleen, wanneer u instemt met het onderhoud. Kom ook eens langs bij ons autobedrijf in Houten, zodat we u er meer over kunnen vertellen.