Auto Voskuilen biedt u een BOVAG occasion

Wanneer u op zoek bent naar een kwalitatief goede auto voor een eerlijke prijs, kan een BOVAG occasion het overwegen waard zijn. Auto Voskuilen biedt u een breed scala aan occasions. Het voordeel van een BOVAG occasion ten opzichte van een reguliere tweedehands auto, is het feit dat u bij deze modellen standaard 12 maanden BOVAG garantie krijgt. Daarbij bieden we u de mogelijkheid om deze garantie tegen een kleine meerprijs uit te breiden naar twaalf maanden. Op deze manier weet u zeker, dat u voor een auto kiest waar u veel plezier van zal hebben! U moet er niet aan denken, dat u op korte termijn opnieuw naar een occasion moet zoeken.

BOVAG occasion van diverse merken

Op onze website vindt u een compleet overzicht van de auto’s die we u kunnen bieden. Kiest u voor een BOVAG occasion van Volkswagen, of krijgt een Peugeot uw voorkeur? Alle BOVAG occasions worden voor de verkoop hiervan uitgebreid gecontroleerd op slijtage aan kritieke onderdelen. Waar nodig zullen we deze onderdelen vervangen. Zo kunnen we u garanderen, dat u investeert in een degelijke auto. De diversiteit aan modellen in ons assortiment maakt dat u altijd een BOVAG occasion loopt die bij uw wensen past.

Dacia Dokker 1.2 TCe S&S Ambiance Navigatie Bluetooth – Foto 41
Dacia Dokker 1.2 TCe S&S Ambiance Navigatie Bluetooth – Foto 42

Advies bij aankoop van een BOVAG occasion

Vindt u het lastig om een keuze te maken, of heeft u weinig affiniteit met auto’s? Onze medewerkers voorzien u graag van vrijblijvend advies bij aankoop van een BOVAG occasion. Op basis van uw wensen denken we met u mee over een geschikt model auto. Het staat u vanzelfsprekend vrij om een proefrit te maken in een van onze modellen. Zo weet u zeker, dat de auto bij u past!