Goedkope budget occasions bij Utrecht kopen

Bent u op zoek naar een goedkope auto, zonder het risico te lopen dat u al snel langs de kant van de weg komt te staan? Auto Voskuilen biedt u verschillende soorten budget occasions bij Utrecht. Net als onze andere tweedehands modellen, voorzien we ook deze budget occasions bij Utrecht van een nieuwe APK. Het geeft u de zekerheid, dat de auto vlak voor de verkoop uitgebreid gecontroleerd is op slijtage of schade aan onderdelen van het voertuig. Naast deze budget occasions bieden we iets duurdere BOVAG occasions aan. Voor deze BOVAG occasions geldt dat we u standaard 12 maanden garantie aanbieden. Zo heeft u nog meer zekerheid.

Diverse modellen budget occasions bij Utrecht

Auto Voskuilen biedt u een breed scala aan budget occasions bij Utrecht aan. Kies bijvoorbeeld voor een nette Volkswagen, of ga voor een auto van Peugeot! Met welke van deze merken heeft u ervaring? De auto’s worden netjes en na een uitgebreide controle aan u verkocht. Mocht u onverhoopt toch te maken krijgen met problemen aan het voertuig, dan kunt u altijd bij ons terecht. De professionele en vakkundige monteurs van Auto Voskuilen staan voor u klaar om een reparatie aan uw occasion uit te voeren.

Dacia Dokker 1.2 TCe S&S Ambiance Navigatie Bluetooth – Foto 41
Dacia Dokker 1.2 TCe S&S Ambiance Navigatie Bluetooth – Foto 42

Advies bij aanschaf van budget occasions rond Utrecht

Heeft u nog weinig ervaring met het kopen van budget occasions bij Utrecht? Wilt u advies over het type occasion welke het beste op uw wensen aansluit? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op. We voorzien u graag van persoonlijk advies! Ook bieden we u de mogelijkheid een proefrit te maken in een van de aangeboden budget occasions. Vanzelfsprekend bent u van harte welkom om langs te komen in onze showroom bij Utrecht.