Camper onderhoud Houten

Voor grondig camper onderhoud in Houten gaat u naar Auto Voskuilen. Wij voeren iedere onderhoudsbeurt uit volgens de BOVAG standaard, aangezien wij BOVAG gecertificeerd zijn.

Mooi meegenomen: Uw camper krijgt bij de onderhoudsbeurt gratis een grondige wasbeurt! Na een onderhoudsbeurt van Auto Voskuilen in Houten kunt u zorgeloos genieten van de vakantie met uw schone en veilige camper.

Veilig met uw camper de weg op dankzij het onderhoud van Auto Voskuilen in Houten

Wilt u optimaal genieten van uw camper? Dan is het van groot belang dat u deze regelmatig laat onderhouden. Regelmatig onderhoud verlengt namelijk de levensduur van de camper. Dit is natuurlijk gewenst aangezien een camper een investering is waar u jaren van wilt genieten. Tevens voorkomt regelmatig onderhoud problemen onderweg. U moet er natuurlijk niet aan denken dat de camper er halverwege de rit mee stopt!

Bovag gecertificeerd camper onderhoudMet regelmatig onderhoud bedoelen we dat u eens in de twee jaar langskomt voor een grondige onderhoudsbeurt. Dit is minimaal, wij hebben het liefst dat u de camper één keer per jaar laat controleren.

VakgarageVoskuilen_Toppa-4 (Gemiddeld)
Dacia Dokker 1.2 TCe S&S Ambiance Navigatie Bluetooth – Foto 42

Voor grondig camper onderhoud in Houten

Als BOVAG gecertificeerd autobedrijf houdt Auto Voskuilen in Houten zich vast aan de BOVAG standaard. Zo wordt de camper grondig gecontroleerd op ruim 60 onderhoudspunten. We controleren op veiligheid volgens de wettelijke eisen. Komen we iets tegen dat moet worden gerepareerd of vervangen? Dan kunnen we dit – uiteraard in overleg met u – direct voor u doen.

Na de uitvoering van de onderhoudsbeurt krijgt u een uitgebreid keuringsrapport. Zo heeft u zwart op wit wat er is gebeurd tijdens het onderhoud. Als alles is goedgekeurd krijgt u een officiële BOVAG-keuringssticker en drie maanden reparatiegarantie.


Ga voor meer informatie naar http://www.profilehouten.nl/caravans-en-campers