Citroën occasion in Utrecht kopen

Een mooie auto hoeft niet duur te zijn, wanneer u kiest voor een Citroën occasion bij Utrecht. Auto Voskuilen biedt u een breed scala aan tweedehands auto’s van dit Franse automerk. In ons assortiment wordt onderscheid gemaakt tussen een budget occasion en een BOVAG occasion. Verschil zit hierbij in het feit, dat de BOVAG occasion geleverd wordt met 12 maanden BOVAG- of fabrieksgarantie. Daarbij hebben deze auto’s vaak een beperkt aantal kilometers op de teller staan. Het maakt dat u nog jaren plezier zal hebben van dit type Citroën occasion bij Utrecht.

Goedkope budget Citroën occasion bij Utrecht

Het alternatief voor de BOVAG occasion van Citroën is een budget occasion bij Utrecht kopen. Dit type occasion is, zoals de naam al doet vermoeden, bijzonder scherp geprijsd. De ideale oplossing, wanneer u op korte termijn een nieuwe auto nodig heeft en hier niet al te veel geld aan uit wilt geven. De budget Citroën occasions worden in tegenstelling tot een BOVAG occasion zonder garantie verkocht. Het is een goedkope tweedehands auto; een tijdelijke oplossing voor de komende periode.

Citroën C4 1.4 VTi Attraction Navi en Bluetooth – Foto 25
VakgarageVoskuilen_Toppa-4 (Gemiddeld)

Proefrit maken in Citroën occasion bij Utrecht

Heeft u een leuke Citroën occasion bij Utrecht gevonden in het assortiment op onze website? Neem eens contact met ons op, zodat we een proefrit voor u in kunnen plannen. We zorgen dat de auto voor u klaarstaat op de afgesproken dag. Naast de mogelijkheid om een vrijblijvende proefrit te maken in een Citroën occasion bij Utrecht, staan in onze showroom vakmensen klaar om u persoonlijk te adviseren. Twijfelt u nog over de Citroën occasion? Wilt u weten welke alternatieven we u kunnen bieden? In onze showroom geven we u graag antwoord op dergelijke vragen.