Distributieriem van uw Suzuki aan vervanging toe? 

Het kan ons allemaal overkomen. U bent rustig aan het rond cruisen in uw Suzuki wagen, wanneer u plots een abnormaal geluid hoort aan uw motor. Dit kan een aanwijzing zijn dat uw distributieriem versleten, of zelfs stuk is. U weet waarschijnlijk niet wat u kunt doen en u googelt distributieriem vervangen Suzuki. Op deze sites zijn ze echter heel technisch in hun uitleg. Wij bieden de ideale oplossing voor u. Distributieriem vervangen Suzuki, het kan, bij ons in de werkplaats.

Onderhoudsspecialist Suzuki

Wij zijn gespecialiseerd in auto-onderhoud van onder andere Suzuki auto’s. Van het repareren van onderdelen tot het installeren van nieuwe onderdelen. U hoeft het maar te vragen. Distributieriemen vervangen is een van onze specialiteiten. Denkt u dat er een probleem is aan uw wagen? Doe hem gerust binnen bij ons voor een controle, wij zullen u de nodige informatie aanreiken. We zijn een gecertificeerd lease onderhoudsbedrijf, dus u kunt vertrouwen op een degelijke kwaliteit.

VakgarageVoskuilen_Toppa-12 (Gemiddeld)
VakgarageVoskuilen_Toppa-4 (Gemiddeld)

Hoe gaan wij te werk?

U vraagt zich waarschijnlijk wat onze werkwijze, onze normale gang van zaken, is. Wij bespreken vooraf met u wat de verwachte kosten zullen zijn. Daarna zullen wij uw auto grondig onderzoeken, en eventuele onderdelen vervangen. De vervangen onderdelen worden bewaard indien u deze zelf eens wilt nakijken. De klant staat bij ons centraal. Wij doen er alles aan om uw periode zonder uw wagen aangenaam te maken.  Soms kan het zijn dat de onderhoudswerken langer duren als verwacht. Als dat het geval is kunt u genieten van een vervangwagen totdat uw wagen terug functioneel is.

Aan alles is gedacht. Onthoud één ding: probleem aan uw wagen? Neem contact op met ons, en de rest verloopt op wielen, de wielen van uw net gerepareerde wagen.