Distributieriem vervangen Citroën

Is uw Citroën toe aan een nieuwe distributieriem? Laat hem dan op tijd vervangen. Als de distributieriem afbreekt, staat u namelijk direct langs de kant van de weg en heeft u bovendien flinke schade aan uw motor. Dat is zonde van de hoge reparatiekosten. Bij Auto Voskuilen vervangen wij de distributieriem van uw Citroën snel en professioneel. Onze garage is centraal gelegen in de omgeving van Utrecht en u kunt ook met uw leaseauto bij ons terecht, aangezien wij een erkend lease onderhoudsbedrijf zijn. Maak direct een afspraak.

Schakel een vakman in voor uw Citroën

Vervanging van de distributieriem is werk voor een echte specialist. Daarvoor bent u bij Auto Voskuilen aan het juiste adres. Wij zijn RDW erkend, voeren reparaties altijd uit volgens de fabrieksspecificaties en u ontvangt Bovaggarantie. Kwaliteit gegarandeerd dus. Bij ons krijgt u waar voor uw geld. We geven u een duidelijk inzicht in de verrichte werkzaamheden, bewaren de vervangen onderdelen, vervangen nooit onderdelen die daar nog niet aan toe zijn en spreken van tevoren een duidelijk prijs af. Gewoon een goede reparatie, voor een goede prijs. Dan kan uw distributieriem weer jaren mee.

Citroën C4 Picasso 1.2 PureTech Selection Trekhaak – Foto 33
VakgarageVoskuilen_Toppa-4 (Gemiddeld)

Afspraak voor distributieriem vervangen Citroën

Wilt u de distributieriem van uw Citroën laten vervangen? Maak dan direct een afspraak bij Auto Voskuilen. U kunt de afspraak ook combineren met onderhoud of een APK-keuring. Dat is wel zo handig. Bovendien kunt u gebruik maken van vervangend vervoer, zodat u snel weer de weg op kunt. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of kom langs bij onze vestiging in Houten. Wij zien u graag in onze garage.