Distributieriem vervangen Renault

Het vervangen van de distributieriem van uw Renault moet om de zoveel kilometer gebeuren. De riem gaat niet eeuwig mee en als deze afbreekt kunt u echt geen meter meer verder rijden. Zodra de distributieriem van uw Renault vervangen moet worden, raden wij u aan hiervoor direct een afspraak te maken. Wij kunnen de distributieriem dan voor u vervangen zodat u weer veilig de weg op kunt gaan. Daarnaast kunt u uiteraard voor al het overig onderhoud aan uw Renault ook terecht bij Auto Voskuilen. Wij helpen u graag en staan zes dagen per week met een glimlach voor u klaar.

De distributieriem van uw Renault door een vakman laten vervangen

Het vervangen van de distributieriem van uw Renault kunt u beter niet zelf doen maar uitbesteden aan een professional. Hiervoor bent u bij Auto Voskuilen aan het juiste adres. Wij kunnen de distributieriem van uw Renault vervangen en dit tevens combineren met een APK of een onderhoudsbeurt aan uw auto. Zo bent u verzekerd van vakkundig en professioneel onderhoud aan uw Renault en kunt u weer vele veilige kilometers de weg op.

Apk en onderhoud
auto service

Maak nu meteen een afspraak voor uw Renault bij Auto Voskuilen

Heeft uw Renault onderhoud of een reparatie nodig? Niet alleen voor het vervangen van de distributieriem kunt u bij ons terecht maar ook voor al het overige onderhoud en reparaties. U kunt hiervoor direct een afspraak maken door ons te bellen op telefoonnummer 030 – 63 62 090. Maakt u liever een afspraak per e-mail of heeft u een vraag, stuur dan een bericht naar info@staging.autovoskuilen.nl.

Neem contact met ons op

Ga direct naar onze occasions

Alles over onderhoud