Diverse Ford occasions bij IJsselstein

Op zoek naar een nieuwe auto voor een scherpe prijs? Kijk eens naar de Ford occasions bij IJsselstein van Auto Voskuilen. In ons assortiment bieden we u een breed scala aan modellen. Kiest u voor een ruime gezinsauto, of geeft u de voorkeur aan een compacte boodschappenauto? Onze website biedt u een handig overzicht van de verschillende Ford occasions bij IJsselstein die we u momenteel aanbieden. Naast de tweedehands auto’s van Ford, bieden we u occasions van diverse andere gerenommeerde automerken aan.

Verschillende soorten Ford occasions bij IJsselstein

Wanneer u kiest voor een van onze Ford occasions bij IJsselstein heeft u in de basis twee opties: een budget Ford occasion of een BOVAG occasion. Het verschil zit hierbij in het feit, dat de BOVAG occasions standaard geleverd worden met 12 maanden BOVAG-garantie. Het verzekert u ervan, dat u de komende maanden met een gerust hart de weg op kunt. Mocht er onverhoopt toch sprake zijn van een defect, dan wordt dat zeer waarschijnlijk binnen de garantievoorwaarden verholpen. Budget occasions worden aangeboden zonder garantie, maar tegen een zeer scherpe prijs. Ideaal, wanneer u op korte termijn een goedkope tweedehands auto nodig heeft.

Ford Mondeo 2.0 IVCT HEV Titanium Hybride – Foto 31
VakgarageVoskuilen_Toppa-4 (Gemiddeld)

Proefrit in een van de Ford occasions bij IJsselstein

Welke van de verschillende Ford occasions bij IJsselstein heeft uw aandacht getrokken? Plan een vrijblijvende proefrit, door telefonisch of per mail contact met ons op te nemen. We vertellen u in de showroom graag meer over de Ford occasion en eventuele alternatieven die we u kunnen bieden. De proefrit biedt u de mogelijkheid te kijken of de Ford occasion daadwerkelijk op uw wensen aansluit.