Auto Voskuilen: uw garage in Houten

Welkom bij Auto Voskuilen, een garage in Houten met jarenlange ervaring en een uitstekende service. In ons bedrijf staat de klant centraal en wij doen altijd ons best om u zo goed en duidelijk mogelijk van dienst te zijn. Onze garage in Houten heeft een showroom met honderd jonge occasions en beschikt over een moderne werkplaats waar gekwalificeerde medewerkers streven om de beste service en garantie te verlenen. Ons dienstenpakket varieert van onderhoud en reparatie tot de verkoop van alle klassen occasions. Bij ons krijgt eerlijk onderhoud voor een eerlijke prijs.

Duidelijke visie en transparantie bij garage in Houten

Auto Voskuilen staat met haar garage in Houten bekend om een duidelijke visie. Wij vinden het belangrijk om vooraf met u te overleggen over de kosten die een reparatie met zich meebrengt. Ook bewaren wij altijd de onderdelen die vervangen zijn. En vanzelfsprekend vindt u op de rekening een duidelijke specificatie van de werkzaamheden en onderdelen. Als reparatie mogelijk is, vervangen wij in onze garage in Houten niet onnodig onderdelen. Kortom, Henk Voskuilen en zijn medewerkers staan in hun garage in Houten graag voor u klaar om uw auto perfect te onderhouden, repareren en u uitleg te geven over reparaties en mankementen.

apk

Unieke openingstijden bij garage in Houten

Niet alleen onze werkwijze is uniek, ook onze openingstijden zijn bijzonder te noemen. Als enige garage in Houten kunt u bij ons van maandag tot en met vrijdag tot 19.00 uur uw auto halen en brengen voor reparatie en onderhoud. Ook kunt u ’s avonds naar een auto komen kijken. Een extra service is ook dat u uw auto niet hoeft op te halen tijdens de openingstijden van het postkantoor. We zijn namelijk door de RDW bevoegd om de tenaamstelling te regelen en direct een vrijwaring te geven voor uw eventueel in te ruilen voertuig. Wilt u meer weten over onze garage in Houten, neem dan gerust contact op met Auto Voskuilen.

Gratis APK bij uw grote beurt*

*exclusief afmeldkosten en 4-gas meting/ roetmeting

Neem contact met ons op

Ga direct naar onze occasions

Alles over onderhoud