Auto Voskuilen: uw garage in Houten!

Bij onze gerenommeerde garage in Houten staat u als klant centraal! Wij vinden het belangrijk, dat u weet waar u aan toe bent. Om deze reden bieden we u vooraf altijd een gratis taxatie van de uit te voeren werkzaamheden aan, specificeren we deze werkzaamheden achteraf uitgebreid op de factuur en vervangen we onderdelen alleen wanneer dit hoogst noodzakelijk is. Hierbij worden vervangen onderdelen voor u bewaard, zodat u zelf kunt zien dat deze versleten zijn. Kortom, een garage in Houten waar werkzaamheden alleen worden uitgevoerd als dit uw auto merkbaar beter maakt! Onze garage in Houten heeft een showroom met honderd jonge occasions en beschikt over een moderne werkplaats waar gekwalificeerde medewerkers streven naar het bieden van de beste service in de omgeving van Houten.

Onze garage in Houten helpt u met verschillende diensten

Het dienstenpakket van onze garage in Houten varieert van het uitvoeren van onderhoud aan uw auto en het herstellen van schade, tot de verkoop van occasions uit verschillende prijsklassen. Zowel bij het uitvoeren van onderhoud, als bij het herstellen van schade en het verkopen van occasions voorzien we u van uitgebreid advies. Mogelijk is het leasen van een auto aantrekkelijker, dan de aanschaf hiervan! Wij werken samen met alle leasemaatschappijen, om uw leaseauto van passend onderhoud te kunnen voorzien.

VakgarageVoskuilen_Toppa-4 (Gemiddeld)
Dacia Dokker 1.2 TCe S&S Ambiance Navigatie Bluetooth – Foto 42

Meer informatie over onze garage in Houten

Wilt u meer weten over de diensten en werkwijze van onze garage in Houten? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op! Ook kunt u bij onze garage of showroom binnenlopen. Bij de aanschaf van een nieuwe auto hoeft u niet te wachten tot het postkantoor geopend is. Onze garage is door de RDW bevoegd om de tenaamstelling te regelen en direct een vrijwaring te geven voor uw eventueel in te ruilen voertuig.