Openingstijden

Uniek zijn onze openingstijden. Als enige in de omgeving Houten kunt u bij ons uw auto halen en brengen voor reparatie en onderhoud van maandag t/m donderdag tot 18.00 uur.

Haal en breng service:

Maandag t/m donderdag08.00 – 18.00 uur
Vrijdag08.00 – 17.00 uur
Zaterdag10.00 – 17.00 uur

Onze showroom

Wij hebben meer dan 80 jonge occasions met Bovaggarantie en Nationale Autopas. In alle klassen maar speciaal met veel keus in jong gebruikt en middenklasse.  Een automaat of handgeschakelde auto voor familie of bedrijf.

Ook verzorgen wij al jaren hoogwaardige Belgische en Franse import auto’s. Met volledige onderhoudshistorie, controle van kilometerstand en garantie. Een voordelige keus met de zekerheden van een Nederlandse auto.

Wij zorgen voor een perfecte aflevering en een persoonlijke service en nazorg. Wij leveren uw nieuwe auto desgewenst ook thuis af voor €99,50 in heel Nederland. Showroom is geopend van 8.00-18.00 Op vrijdag en zaterdag van 10.00-17.00.

Wat hebben wij u te bieden

Bovag APK onderhouds- en reparatie bedrijf: Wij beschikken over een moderne werkplaats en werken met computerapparatuur om alle merken te kunnen onderhouden, resetten en uit te lezen. Ook zijn wij gespecialiseerd in airco reparatie en airco-onderhoud.  Henk Voskuilen en zijn medewerkers staan graag voor u klaar om uw auto perfect te onderhouden, repareren en u uitleg te geven over reparaties en mankementen. Halen en brengen van uw auto is mogelijk tot 18.00 ’s avonds. Wij beschikken over comfortabele leenfietsen en kunnen bij uw groot onderhoud ook een gratis leenauto aanbieden. 

Tenaamstelling

U hoeft uw auto niet  op te halen binnen de kantooruren i.v.m. openingstijden van het postkantoor. Wij zijn door de RDW bevoegd tot tenaamstellen en om direct een vrijwaring te geven voor uw eventuele inruil. Wij kunnen uw nieuwe auto zelf op uw naam zetten tot 18.00 uur ’s avonds en op zaterdag tot 16.00 uur

Erkend taxateur voertuigen

U kunt bij ons inruilen!

Vanaf 23 mei 2007 is Auto Voskuilen reeds erkend taxateur voertuigen! Wij taxeren marktconform, u kunt een taxatie aanvragen als u geïnteresseerd bent in een auto uit onze voorraad via de taxatiemodule op onze site, onder het tabblad ‘gratis taxatie’. Ook geven wij taxaties af voor uw privé boekhouding. Bel gerust voor een prijsopgaaf.