Vak garage Voskuilen

Kies voor een voordelige Kia occasion in Houten

Bent u op zoek naar een nieuwe auto, maar weet u nog niet precies wat u wilt? Wellicht is een Kia occasion in Houten de ideale optie voor u! Kia staat al jaren bekend als een zeer betrouwbaar automerk. Auto’s gaan lang mee en hebben relatief weinig groot onderhoud nodig. Door voor een Kia occasion te kiezen bent u voordeliger uit, dan wanneer u een geheel nieuw voertuig koopt. In de eerste jaren wordt vaak veel op auto’s afgeschreven. Auto Voskuilen biedt u een breed scala aan Kia occasions in Houten aan. Aan welke eisen moet uw auto voldoen?

Neem contact met ons op

Ga direct naar onze occasions

Alles over onderhoud

Kia occasion in Houten uitzoeken

De aankoop van een Kia occasion in Houten begint bij een inventarisatie van uw wensen. Kiest u voor een compacte stadsauto, zoals de Kia Picanto? Gaat uw voorkeur uit naar een auto voor het hele gezin? Wellicht is de Kia Niro in dat geval een geschikt model. Op onze website vindt u een compleet overzicht van de occasions van Kia die we momenteel aanbieden. Bekijk het overzicht alvast eens, om te zien welke modellen op uw wensen aansluiten. Heeft u een geschikte auto gevonden? We nodigen u van harte uit in onze showroom om de auto met eigen ogen te bekijken en uit te proberen.

apk

Budget Kia occasion of BOVAG occasion

Auto Voskuilen maakt onderscheid tussen twee soorten Kia occasions in Houten. Kies voor een budget occasion, wanneer u voor een zeer lage prijs een nieuwe auto wilt kopen. Bij deze modellen krijgt u geen garantie. Dat geldt wel voor onze Kia BOVAG occasions. Deze modellen worden standaard met zes maanden BOVAG- of fabrieksgarantie aangeboden. Ze hebben vaak relatief weinig kilometers op de teller staan.