Kia occasion in Utrecht kopen bij Auto Voskuilen

Bent u op zoek naar een fraaie Kia occasion in Utrecht, of de omgeving hiervan? Auto Voskuilen heeft vrijwel altijd een aantal interessante opties voor u. Al jaren behoort Kia tot de meest betrouwbare automerken. De Zuid-Koreaanse betrouwbaarheid maakt dat u nog jaren plezier kan hebben van een Kia occasion. In ons assortiment bieden we u verschillende modellen van Kia aan. Op deze manier vindt u vrijwel zeker een auto die op uw wensen aansluit. Zoekt u een Kia occasion voor het hele gezin, of bent u op zoek naar een compacte stadsauto? We adviseren u graag over de mogelijkheden.

Uw mogelijkheden bij aanschaf Kia occasion in Utrecht

Bij de keuze voor een Kia occasion in Utrecht biedt Auto Voskuilen u BOVAG occasions en budget occasions. Het verschil zit hierbij in de leeftijd en kilometerstand van de auto’s. De BOVAG occasions zijn vaak wat jonger. Deze auto’s worden geleverd met 12 maanden BOVAG garantie. Het verzekert u ervan, dat u niet direct tegen hoge onderhoudskosten aanloopt na de aanschaf van de auto. Een fijne zekerheid! De budget occasions van Kia zijn wat ouder, of hebben al een groot aantal kilometers op de kilometerstand staan. Het voordeel van deze modellen is de scherpe prijs waartegen ze worden aangeboden. Er zit echter geen garantie op deze auto’s.

Kia Picanto 1.0 Seven – Foto
Dacia Dokker 1.2 TCe S&S Ambiance Navigatie Bluetooth – Foto 42

Advies over Kia occasion in Utrecht

Heeft u een mooie Kia occasion in Utrecht gezien op onze website? Kom eens langs voor een proefrit in de auto. Zo ervaart u zelf, of deze Kia bij u past! Ook voor vrijblijvend advies over een Kia occasion die op uw wensen aansluit nodigen we u van harte uit in onze showroom. Loop eens binnen, of maak vooraf een afspraak voor een adviesgesprek met een van onze adviseurs.