Een jonge Mazda is makkelijk te vinden in Houten

Welkom bij Auto Voskuilen, een garage vol met Mazda modellen en veel andere merken in het hartje van Houten. Met jarenlange ervaring en een uitstekende service staat in ons bedrijf de klant altijd op nummer een. Onze garage in Houten heeft een showroom met ruim honderd jonge occasions en beschikt bovendien over een moderne werkplaats  waar gekwalificeerde medewerkers streven om iedere Mazda vakkundig te onderhouden en te repareren bij eventuele schade.

Occasions

Wij repareren graag uw Mazda in onze garage in Houten

Auto Voskuilen staat als het gaat om Mazda modellen of andere merken bekend om een duidelijke visie op onderhoud. Wij vinden het belangrijk om vooraf met u te overleggen over de kosten die een reparatie met zich meebrengt. Ook bewaren wij altijd de onderdelen die vervangen zijn. En vanzelfsprekend  vindt u op de rekening een duidelijke specificatie van de werkzaamheden en onderdelen. Als reparatie van uw Mazda mogelijk is, vervangen wij in onze garage in Houten niet onnodig onderdelen.

Mazda CX-5 2.0 SAG 165 GT-Lux. 4WD Bose – Foto 27
Dacia Dokker 1.2 TCe S&S Ambiance Navigatie Bluetooth – Foto 42

Handig voor u en uw Mazda : unieke openingstijden in Houten

Niet alleen onze werkwijze en het ruime aanbod in Mazda is uniek, ook de openingstijden van onze garage in Houten zijn bijzonder te noemen. Als enige autobedrijf in de regio kunt u namelijk bij ons van maandag tot en met vrijdag tot 19.00 uur terecht voor onderhoud. Ook kunt u ’s avonds naar een Mazda komen kijken, kortom we heten u graag welkom in Houten op het tijdstip dat het ú uitkomt!

Gratis APK bij uw grote beurt*

*exclusief afmeldkosten en 4-gas meting/ roetmeting