Michelin CrossClimate

Welkom bij Auto Voskuilen waar wij u de perfecte service willen garanderen met een fantastische auto voor een mooie prijs. We hebben een groot aanbod aan auto’s en sinds kort kunnen we ook vol trots de nieuwste autoband presenteren: de Michelin CrossClimate. Deze autoband is bestendig tegen alle weersomstandigheden en de perfecte band voor uw auto.

Wat is de Michelin CrossClimate?

In maart werd deze nieuwe trots gepresenteerd: de Michelin CrossClimate autoband. Deze autoband is iets gloednieuws en revolutionairs. Dankzij een unieke fusie van zomer- en wintertechnologieën kan deze autoband iedere weersomstandigheid aan; van hete zomers tot bergen sneeuwval. De CrossClimate is vooral handig voor autobestuurders die niet ieder seizoen banden willen wisselen en daardoor het hele jaar op zomer- of winterbanden rondrijden. De Michelin CrossClimate is in verschillende maten te verkrijgen. Het voordeel van de Michelin CrossClimate is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de verschillende temperaturen en dat geldt ook voor neerslag. Of u nu te maken krijgt met sneeuwval, hagel of regen. De CrossClimate band heeft geen moeite met remmen op een nat wegdek en heeft grip op sneeuw.

Michelin CrossClimate
Dacia Dokker 1.2 TCe S&S Ambiance Navigatie Bluetooth – Foto 42

Neem contact op

Auto Voskuilen is erg trots op het feit dat wij nu deze autoband kunnen aanbieden aan onze klanten. Als u interesse hebt in de Michelin CrossClimate autoband, neem vooral contact met ons op om bij onze showroom langs te komen. U kunt bellen naar 030 – 6362090 of het contactformulier invullen. Onze showroom ligt aan de Lange Schaft 24 in Houten en is zes dagen per week geopend. Wij zijn aangesloten bij Bovag en de Nationale Autopas.