Aanbieder van Mitsubishi occasions bij Bunnik

Bent u op zoek naar een voordelige occasion van een gerenommeerd fabrikant? Kijk eens naar de diverse Mitsubishi occasions bij Bunnik, die Auto Voskuilen u aanbiedt. Ons assortiment bevat een groot aantal kwalitatief goede occasions met relatief weinig kilometers op de teller. Op zoek naar een goedkope occasion, waarbij het aantal kilometers en de leeftijd van de auto minder uitmaakt? Ook in dat geval zijn de Mitsubishi occasions bij Bunnik het bekijken waard. Naast onze BOVAG occasions van Mitsubishi bieden we u namelijk ook diverse budget occasions aan.

Mitsubishi occasions bij Bunnik kopen

Zoals reeds genoemd maakt Auto Voskuilen bij de verkoop van Mitsubishi occasions rond Bunnik onderscheid tussen de jongere BOVAG occasions en de wat oudere budget occasions. De BOVAG occasions bieden u het voordeel, dat deze standaard geleverd worden met 12 maanden BOVAG-garantie. In sommige gevallen is de auto dermate jong, dat u profiteert van een nog lopende fabrieksgarantie in plaats van BOVAG-garantie. De budget occasions worden zonder garantie, maar tegen een zeer scherpe prijs aangeboden. U valt er geen buil aan! De ideale oplossing wanneer u voor de korte termijn snel een nieuwe auto nodig heeft, welke u niet te veel kost.

Dacia Dokker 1.2 TCe S&S Ambiance Navigatie Bluetooth – Foto 41
VakgarageVoskuilen_Toppa-4 (Gemiddeld)

Diverse Mitsubishi occasions bij Bunnik bekijken

Op onze website vindt u een compleet overzicht van de Mitsubishi occasions bij Bunnik, die we u momenteel bieden. Gebruik de verschillende filters om een geschikt model te vinden, passend bij de wensen die u heeft. Ziet u een mooie Mitsubishi occasion in ons overzicht staan? Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvende proefrit in deze auto. We zetten de auto graag voor u klaar bij onze showroom. Hier kunt u ook onze andere occasions bekijken.