Auto Voskuilen: het adres voor occasions in Houten

Auto Voskuilen heeft circa honderd jonge occasions in Houten staan in een moderne en uitgebreide showroom waar ze wachten op een nieuwe eigenaar. We hebben alle klassen in huis, van kleine compacte auto’s tot middenklasse, MPV en luxe auto’s. Door jarenlange ervaring en een perfecte service garanderen wij u de beste auto tegen een vaste lage prijs. Voor een actueel beeld van al onze occasions in Houten zijn onze auto’s ook online te bekijken. Auto Voskuilen streeft er ten allen tijde naar om haar klanten de beste service en garantie te verlenen. We hebben daarom een aantal zekerheidspakketten waar we u graag meer over vertellen. Neem hierover gerust contact met ons op over onze bovaggarrantie of taxatie van uw inruilauto.

Goed-op-weg-prijs bij occasions in Houten

Auto Voskuilen staat met haar occasions in Houten bekend om haar nieuwe en markttoegespitste methode waardoor u een auto voor de beste prijs kunt aanschaffen. Dit is de zogenaamde goed-op-weg-prijs. Onze occasions in Houten zijn veelal voormalig lease-auto’s, of particulier bereden door één eigenaar. Dit houdt in dat dat  betekent een actuele en accurate onderhoudsgeschiedenis. Met een gegarandeerde kilometerstand op al onze occasions in Houten profiteert u bij ons bovendien van de laagste prijs. En als bij ons aangeschafte occasions in Houten binnen een week na aankoop een mankement vertonen, dan zorgen wij voor een kostenloze reparatie.

Dacia Dokker 1.2 TCe S&S Ambiance Navigatie Bluetooth – Foto 42
Dacia Dokker 1.2 TCe S&S Ambiance Navigatie Bluetooth – Foto 41

Occasions in Houten: extra service

Auto Voskuilen doet er alles aan om klanten flexibel van dienst te zijn die interesse hebben in occasions in Houten. Daarom hebben wij unieke openingstijden, zodat u ook ´s avonds uw zoektocht naar mooie occasions in Houten kunt voortzetten. Als u tot aankoop overgaat hoeft u overigens niet te wachten tot het postkantoor geopend is, want Auto Voskuilen is door de Rijksdienst voor Wegverkeer bevoegd tot tenaamstelling en de afgifte van vrijwaringbewijzen. Oftewel: Henk Voskuilen en zijn medewerkers hebben er alles aan gedaan om het u bij de aanschaf van occasions in Houten zo gemakkelijk mogelijk te maken.