Luxe Range Rover occasion bij Utrecht

Een mooie, betrouwbare auto hoeft niet duur te zijn, wanneer u bijvoorbeeld kiest voor Range Rover occasion bij Utrecht. Auto Voskuilen biedt u een breed assortiment met tweedehands auto’s aan. Niet alleen vindt u bij ons een Range Rover occasion, ook voor occasions van diverse andere betrouwbare automerken kunt u bij ons terecht. Aan welke eisen moet de Range Rover occasion nabij Utrecht voor u voldoen? Kiest u voor een model met een zeer ruime kofferbak, of mag de auto best wat compacter zijn? Occasions worden bij Auto Voskuilen in verschillende soorten aangeboden. We vertellen u er graag meer over.

Budget- of BOVAG Range Rover occasion in Utrecht

Wanneer u voor een Range Rover occasion nabij Utrecht kiest, bieden we u in de basis twee opties: een budget- en een BOVAG-occasion. Het verschil zit in de garanties die u geboden worden. Een BOVAG-occasion leveren we standaard met 12 maanden fabrieks- of BOVAG-garantie. Het verzekert u van een betrouwbare auto, waar u veel plezier van zal hebben. Vaak staat er bij deze modellen een relatief laag kilometeraantal op de teller. Op zoek naar een hele voordelige optie? Kijk in dat geval eens naar de budget occasions in ons assortiment. Deze worden verkocht zonder garantie.

Land Rover Range Rover Sport 2.0 P400e HSE Autobiography Dynamic INCL BTW – Foto
VakgarageVoskuilen_Toppa-4 (Gemiddeld)

Advies over Range Rover occasion rond Utrecht

Wilt u meer weten over de verschillende opties die u heeft, wanneer u voor een Range Rover occasion bij Utrecht kiest? Neem eens contact met ons op, of kom langs in onze showroom. We kunnen vooraf alvast een Range Rover occasion voor u klaarzetten, zodat u hier in alle rust een proefrit in kunt maken. Onze adviseurs staan klaar om u, indien gewenst, van advies te voorzien bij de aankoop van een occasion.