Renault occasion bij Nieuwegein kopen

Wanneer u momenteel op zoek bent naar een voordelige auto, kan het kopen van een Renault occasion bij Nieuwegein een optie voor u zijn. Auto Voskuilen biedt u een ruim aanbod aan tweedehands auto. Onderscheid wordt hierbij gemaakt tussen de budget Renault occasions en de BOVAG Renault occasions. Een ander verschil zit logischerwijs in de diverse modellen van Renault. Kiest u voor een auto voor het hele gezin, of gaat u voor een compact voertuig? Een Renault occasion bij Nieuwegein kopen via Auto Voskuilen verzekert u bovenal van een goede service. Zowel digitaal als in onze showroom staan we klaar om u op weg te helpen.

Verschillende opties bij kopen Renault occasion bij Nieuwegein

Zoals reeds genoemd maakt Auto Voskuilen onderscheid tussen een BOVAG Renault occasion bij Nieuwegein en een budget occasion. Een budget occasion is een wat ouder model auto met een groter aantal kilometers op de teller. Deze auto’s worden zonder garantie, tegen een zeer scherpe prijs aangeboden. Het alternatief is een BOVAG Renault occasion, welke duurder en doorgaans jonger is. Deze modellen tweedehands auto’s worden standaard met 12 maanden BOVAG-garantie geleverd. Eventuele defecten aan het voertuig worden binnen de voorwaarden van deze garantie voor u opgelost.

Renault Kadjar 1.3 TCe Bose Edition – Foto
VakgarageVoskuilen_Toppa-4 (Gemiddeld)

Proefrit aanvragen in Renault occasion bij Nieuwegein

Heeft u een mooie Renault occasion bij Nieuwegein gevonden? Vraag per e-mail of telefonisch een vrijblijvende proefrit aan. We zetten de Renault occasion graag vooraf voor u klaar. In onze showroom kunnen we u meer vertellen over het voertuig en u indien gewenst alternatieven laten zien. Naast de occasions van Renault bieden we u in onze showroom tweedehands auto’s van diverse andere automerken aan.